Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Usâme Bin Ladin, Abdülmecid Zindânî, Abdullah Azzam gibi şahısları görmüş onlarla dâva arkadaşı olmuş belli başlı Türkiye'de yaşayan âlimleri merâk ediyorum. Şu anda (biliyorsanız) yaşayan bu şahısların isimlerini paylaşabilir misiniz?
Usâme Bin Ladin, Abdülmecid Zindânî, Abdullah Azzam gibi şahısları görmüş onlarla dâva arkadaşı olmuş belli başlı Türkiye'de yaşayan âlimleri merâk ediyorum. Şu anda (biliyorsanız) yaşayan bu şahısların isimlerini paylaşabilir misiniz?
sana bir alim öneriyimmi Allah suphanehu ve tealaya yemin ediyorum ben Allah azze ve celleye dua etmiştim kimden ilim alayım diye dua etmiştim ilim nedir bilmediğim zamanlarda rüyamda İbrahim yılmaz türk hocayı gördüm ama rüya aynen şöyle akhi rüyada telegram kanalı adı ilim dersleri diye bu kanal geldi gözümün önüne böylece bu isteğime kavuşmuştum Vallahi Allahı şahit tutarak söylüyorum Dua ettikten sonra bu oldu ve o telgram kanalını bilmiyordum rüyadan sonra girdim ve 10 yıla yakındır hocanın fetvalarını dinlerim can ciğer gibiyiz bana görev dahi verdi kendisi sudi arabistanda alimdir. şeyh useymin vs onların talabesi diyebilirim akhi link atacağım sana incele tekrar diyorum Allahın kudreti herşey yeter vallahi dua sonrası bu oldu tam detay vermiyorum ama rüya gizli saklı rüya değildi detayına kadar Allah azze ve celle onu görüntü olarak gösterdi bana
sana bir alim öneriyimmi Allah suphanehu ve tealaya yemin ediyorum ben Allah azze ve celleye yalvarmıştım kimden ilim alayım diye dua etmiştim ilim nedir bilmediğim zamanlarda rüyamda İbrahim yılmaz türk hocayı gördüm ama rüya aynen şöyle akhi rüyada telegram kanalı adı ilim dersleri diye bu kanal geldi gözümün önüne böylece bu isteğime kavuşmuştum Vallahi Allahı şahit tutarak söylüyorum Dua ettikten sonra bu oldu ve o telgram kanalını bilmiyordum rüyadan sonra girdim ve 10 yıla yakındır hocanın fetvalarını dinlerim can ciğer gibiyiz bana görev dahi verdi kendisi sudi arabistanda alimdir. şeyh useymin vs onların talabesi diyebilirim akhi link atacağım sana incele tekrar diyorum Allahın kudreti herşey yeter vallahi dua sonrası bu oldu tam detay vermiyorum ama rüya gizli saklı rüya değildi detayına kadar Allah azze ve celle onu görüntü olarak gösterdi bana
Gözümün önüne rüya ile gelen sitede buydu girtelegram youtube kanalları var akhi
Türkçe Kitap ve Sünnet Akidesi 📍İnsanlar arasında açık olması için, Ibrahim hocamız, daveti hakkında önemli olan bir açıklama yaptı. ► Hocamız ve aynı şekilde bizler öğrencileri, Feto ve benzeri terör örgütlerinden beriyiz, onların yaptığı işleri kabul etmiyoruz. Yöneticiye karşı isyan...
Hocam Allame Süleyman el-Ulvan (فك الله أسره)'a bakabilirsin . Forumda أهل الحديثhocam paylaşmıştı. Ancak her şeyde olduğu gibi seçici davranılması lazım. İyileri al kötüleri bırak. Allahu Alem. (düzgün okumamışım soruyu ama dursun msj burda )
Bu derste gerilla savaşını konuşacağız. Gerilla savaşının taktiği değil nasıl idare edildiğini konuşacağız. Bu gerilla savaşının herhangi bir kuralı düzeni yok ama biz burada kendine has bazı kuralları vardır. Biz gerilla savaşında bunların...
Abdulmecid Zindani Yemen de bu yaşandı şeyh zindani 2 milyon mücahitle halkla beraber başkentin merkezinde hükümet sarayını kuşattı ve dediler ki ALLAHIN şeraitini hakim kılıncaya kadar buradan ayrılmayacağız. Ama daha sonra Abdullah Sayerle zindani konuştu sonra Zindani çıkıp halka kim ALLAH...