Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sanmiyorum .... zaten türk-kürt savasi cikmaz kanimca ... cünkü danisikli dövüs ... sistemi ayakta tutmak icin bir oyun ... cahil halk da gaza geliyor iste ...
Türkiye'de Suriye'dekinin benzeri bir İslami savaş çıkacağını pek zannetmiyorum. Çünkü Suriye'deki İslami damar Türkiye'de yok. Işid ve El kaide gibi gruplar kendi çaplarında eylem yapabilirler ama bu halk tarafından desteklenmez. Türkiye'de Türk ve Kürt çatışmasının da çıkacağına sanmıyorum çıkarsa Devlet ve Kürt çatışması çıkar. Türklerin buna müdahil olacağını zannetmiyorum
Suriye icin de nusra ahrar vs gruplar olmadan once manzara tc gbiydi. Şu an durum çok farkli.
Tc için bölgesel olaylar olmasi büyük ihtimal. Bana göre en son karşı karsiya gelecek taraflar pkk-tc derim. Bundan önce başka kutuplar var
Suriye icin de nusra ahrar vs gruplar olmadan once manzara tc gbiydi. Şu an durum çok farkli.
Tc için bölgesel olaylar olmasi büyük ihtimal. Bana göre en son karşı karsiya gelecek taraflar pkk-tc derim. Bundan önce başka kutuplar var
kimse tc taraftarlığı filan demesin ,şu anda Türkiyede avrupalıların bile uygulamadığı demokratik tam bir sistem düzeni var..yine rusyada bile geçmişte olmayan ataputçuluk var..laik olanda olmayanda ilk olarak oraya gider biatını verir..