bu bölgedeki halkın bir sıkıntısı da, bazı doğrular üzerinden gidip onca yanlışa sürükleyen çokça hareketin var oluşudur...sen hizbullaha ergekon dediin pkk kime hizmet ediyor apo denilen zibidi kim eşi kesire öcalan mit kızı sen yoksa pkk temize çikariyon
ben orda iki grup arasında ölenlerin için tek kelime yazmadim ama sana şunu söyluyorum rejim dogu için çok kötü bir kirli şavaş çikardi 30 yıldan beri ama şu bir gerçek talibanim kürtler için söylediği güzel bir tesbit var atputun 80 yılda yaptıgını zibidi apo 30 yılda yptı doğu halkı islama çok yakın olduğu için bü kırlı şavaş oldu mazlumlar yokmu var baş taçi kısa ca şöyle söyliyim pkk dogudaki varliği islami engelelem içindirEn azından kalbim sizinki gibi körelmemiş hamdolsun.
kardeşim bir soru sormuşsun ya,kürtler ayaklansa islamın bayrağını taşısalar,ben selahaddinin ordusunun karşısında duran haçlılar gibi haçlılara katılacağım yani? bu soruyu sorman abesle iştigal,fakat kürt kardeşlerim,başlarındaki şıhlarla ağalarla,menzilcisiyle o dediğini Allahu alem zor yaparlar,.çünkü tepelerinde beşar esedin bir baskı yok,gönüllü kölelik var...ama bence bu kadar roboski dediğin yer de ölenlere üzüleceğine,suriye de,konvoy halinde yardım götürürken füzelere hedef olup şehit olan müslümanlara üzül en azından...yanlış anlama eleştirmiyorum ama doğru olanı bu...