Üyelerimizin Küçüklük Resimleri

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
yok kardişim kavga mavga... zaten konsantremizide mahvettiniz... etmiyom kavga... sizde dağılın bakayım... ne bu ya... tiyatromu oynuyo burada... dağılın bakem... :şaplak keserim haaaaa... :keserim

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
al işte... bir seyircide burada :şaplak size kavga yok dedeim kardeşim... dağılsanıza ya... :silah2

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
bizene durucaz burda tapuladın mı sankim allah allah belki başka kavga cıkar

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
bence durmaya devam ederseniz daha başka bir sürü daha kavga çıkacak :mücahit :keserim

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
yaşlandın diye sinirini bizden mi çıkaracaksın yaaaa
parayla değil ya sırayla bende gelirim birgün senin yaşına gezerim bastonla kıskanma

hayalet Çevrimdışı

hayalet

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Foto=BJROSUM8

ya ne oluyonuz ya ben bi kayboluyom ortalik savas alani alin bak hep beraberiz hepimiz :melek :melek

:ahim :ahim :ahim nekadarda sekermisiz ya baksaniza :hahahaa :hahahaa :ahaboleoldum :hahahaa

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
bak işte oradada deli bana vuruyor
ablaaaaaaa bu deli beni dövmek istiyor koru beniiiiii

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
hazal35 ' Alıntı:
Foto=BJROSUM8

ya ne oluyonuz ya ben bi kayboluyom ortalik savas alani alin bak hep beraberiz hepimiz :melek :melek

:ahim :ahim :ahim nekadarda sekermisiz ya baksaniza :hahahaa :hahahaa :ahaboleoldum :hahahaa
hangisi benim ki ? ben secemedim :bilmiyorum

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
(gözleride görmemeye basladı delinin sanırsam )Deli onlardan hiçbirisinin yüzü yamuk yumuk değilki hepiside masaAllah ne güsel bebişler :hıh

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
(:) daha yeni gördüm Allah (c.c.) iyiliğini versinnn..

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
nezamandır ortalıklarda gözükmüyorsunki... daha önce görsen şaşardım zaten... hoş geldin yeniden ::