Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Üyelerimizin Küçüklük Resimleri

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
raba_84 ' Alıntı:
işde delinin gerçek resimleriii
bu küçüklük resmi

getimg.php

buda şimdiki hali :hahahaa
getimg.php

ben görmeyeli bayağı değişmişim yahu :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
bana güvenerek kavga etmeyin arkadaşlar... ayırmam sonra, ona göre... çıkarın şudlillerinizide görelim artık... laf var icraat yok :mısır

G Çevrimdışı

ginger

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
E85350051.gif

işte bu delinin baret baret baretlerınızı takın dedıkten sonrakı dınlenme hali :şaplak :şaplak :şaplak

ensarullah Çevrimdışı

ensarullah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
bana güvenerek kavga etmeyin arkadaşlar... ayırmam sonra, ona göre... çıkarın şudlillerinizide görelim artık... laf var icraat yok :mısır

yok yaw kavga yok.ben kavga etmem zaten.kardeş anlamıştır herhalde :)

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
vay be... çaktırmadan tehdit öylemi... anlamıştır ayağına... :mücahit yakışır ensarullah abiye... zaten bu anti-siyonist ahimde çok pısırık, meydanı bıraktı ensarullah'a ne dese eyvAllah çekip duruyo :bilmiyorum

ensarullah Çevrimdışı

ensarullah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
:cihad eskilerden kim kaldı dermişim :güldüm birde bu smil çok hoşuma gitti :hacıabi

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
sorma... o smileyi görür görmez aklıma ilk şehid komutan bilal aklıma geldi, onu anımsattı. o yüzden ekledim :: senlede uyuşmuş, güzelde tevafuk olmuş :hacıabi

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
o smile yı gorunce benım aklıma hıc ole seyler gelmemıstı de onun ıcın sasırdım :üzgünüm

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
hııııııııııı...
nasıl şeyler gelmişti peki hım :bekliyorum

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
gingin abla ya... sende sabahlara kadar şebelebettinlerimi koşturup koşturup duruyon. çatlayacak hayvancıklar ya :dillll

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
bbebekkiv3.jpg

deli kardeşim benim resmi koymamışsın :mücahit.Canın sağolsun :şaplak.neyse kendim ekliyeyim!! :cemaat