Üyelerimizin Küçüklük Resimleri

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
raba_84 ' Alıntı:
işde delinin gerçek resimleriii
bu küçüklük resmi

getimg.php

buda şimdiki hali :hahahaa
getimg.php

ben görmeyeli bayağı değişmişim yahu :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
bana güvenerek kavga etmeyin arkadaşlar... ayırmam sonra, ona göre... çıkarın şudlillerinizide görelim artık... laf var icraat yok :mısır

G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
E85350051.gif

işte bu delinin baret baret baretlerınızı takın dedıkten sonrakı dınlenme hali :şaplak :şaplak :şaplak

ensarullah Çevrimdışı

ensarullah

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
bana güvenerek kavga etmeyin arkadaşlar... ayırmam sonra, ona göre... çıkarın şudlillerinizide görelim artık... laf var icraat yok :mısır

yok yaw kavga yok.ben kavga etmem zaten.kardeş anlamıştır herhalde :)

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
vay be... çaktırmadan tehdit öylemi... anlamıştır ayağına... :mücahit yakışır ensarullah abiye... zaten bu anti-siyonist ahimde çok pısırık, meydanı bıraktı ensarullah'a ne dese eyvAllah çekip duruyo :bilmiyorum

ensarullah Çevrimdışı

ensarullah

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
:cihad eskilerden kim kaldı dermişim :güldüm birde bu smil çok hoşuma gitti :hacıabi

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
sorma... o smileyi görür görmez aklıma ilk şehid komutan bilal aklıma geldi, onu anımsattı. o yüzden ekledim :: senlede uyuşmuş, güzelde tevafuk olmuş :hacıabi

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
o smile yı gorunce benım aklıma hıc ole seyler gelmemıstı de onun ıcın sasırdım :üzgünüm

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
hııııııııııı...
nasıl şeyler gelmişti peki hım :bekliyorum

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
gingin abla ya... sende sabahlara kadar şebelebettinlerimi koşturup koşturup duruyon. çatlayacak hayvancıklar ya :dillll

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
bbebekkiv3.jpg

deli kardeşim benim resmi koymamışsın :mücahit.Canın sağolsun :şaplak.neyse kendim ekliyeyim!! :cemaat