Soru Vücutta Gezen Ağrılar İçin Ne Önerirsiniz?

R Çevrimdışı

Rizli94

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Gezen ağrılar için ne önerirsiniz. Tıbben bişey yok elhamdülillah. Bazen itilme oluyo kafadan. Sıklıkla kedi rüyası görüp kaçıyorum. Gezen ağrılarım var. Baş o geçiyo kol o geçiyo sırt o geçer omuz o geçer başka bölge. Öneriniz var mı

Ebu Muhammed Eymen Çevrimdışı

Ebu Muhammed Eymen

Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak..
Frm. Yöneticisi
Gezen ağrılar bazen sadece bedensel değil, sinir sistemi ve ruhsal dengeyle de ilgilidir. Tıpta bir neden çıkmaması güzel bir şey aslında; bu durumda stres, kas gerginliği, uyku kalitesi ve enerji dengesine bakmak gerekir.

Magnezyum ve B12 eksikliği bu tür ağrılara zemin hazırlayabilir, bunları ölçtürmek faydalı olur. Akşamları papatya veya melisa çayı içmek, soğuk duş almak, kısa yürüyüşler yapmak sinir sistemini rahatlatır.

Rüyalarda kedi görüp kaçmak genelde bilinçaltında bastırılmış korku veya iç huzursuzluğun işaretidir. Her gece yatmadan önce Ayet’el Kürsî, Felak ve Nas surelerini okuyup rahat bir uykuya niyet etmek hem zihni hem bedeni dengeler.

Tıbbî olarak şükür ki sorun yok; geriye kalan kısım sadece ruhunu ve bedenini sakinleştirmek. Allah dert verip dermanını gizlemez, sen sakin kal, düzenli yaşa, emin ol denge yavaş yavaş yerine oturur

Geri
Üst Ana Sayfa Alt