Sen buna gunah çikarma diyorsan o zaman bizleri kafir ettin demek
Unutmaki dedigin bende yoksa o kelime sana geri yonelir Allah cumlemizi affetsin
san'i o denilenden fazlasi var sende ( istersen sana ispatlarim ben sana iftira olsun diye soylemiyorum, SANA SORSAM: neden o gavs, mavs dediginiz kisilerin etrafinda toplaniyorsunuz? ve sen bu soruya cevab versen, bir suru KUFRUN, SIRKIN cikar aciga ..)
Kimse kimseye yular yada boyun eymiyo. Ordaki olan insanalar Ya rabbi ben pismanim diyo
Gavs ben pismanim demiyo allah dilerse kabul eder dilerse kabul etmez o Rabbimin bilecegi istir yada zikir cekerken bu insanlar allah diyo gavs falan demiyo.
Burdaki maksad kalpleri allaha yakin etmek baska bir maksad yok.
kalpleri Allah swt'ya yakin etmek icin sirk isliyorsunuz FARKINDA bile degilsiniz .. bana ALLAH svt nin su kelamini hatirlatiniz
İyi bilin ki, halis din yalnız Allah’ındır. O’nu bırakıp da başka dostlar edinenler, “Biz onlara sadece, bizi Allah’a daha çok yaklaştırsınlar diye ibadet ediyoruz” diyorlar. Şüphesiz Allah, ayrılığa düştükleri şeyler konusunda aralarında hüküm verecektir. Şüphesiz Allah, yalancı ve nankör olanları doğru yola iletmez. (ZUMER 3)
simdi sana bir soru sorayim git gavs'inada sor ..
Allah svt'yi bırakıp da başka dostlar edinenler, “Biz onlara sadece, bizi Allah’a daha çok yaklaştırsınlar diye ibadet ediyoruz” diyorlar...
simdi bir kisi nasil olurda ALLAH svt ya yakinlasmak icin ALLAH svt yi birakip baska bir dost edinir?
dusundurucu degilmi? ALLAH svt ya yakinlasmak icin ALLAH svt yi birakiyorlar ..
umulurki fikih edersin ..
Simdi gelelim asil meseleye madem bu kadar kötü sirk falan filan ya kardes gidin menzile oturun onune deyin" sen seyh falan degilsin senin seyh olmadigina su ve su delil ile geldim insanlari sirke surukluyorsun nasil muslumansin diye sorun " deyin Allah askina deyin orda kimse bunu sormaniza mani olmaz. Eger bunu yapamiyorsaniz susun. Baska ne deyim
baska ne diyeyim ne dersen de .. kendini avut biz menzile gitmiyoruz diye senin itikadin hakli cikti ..
ben sahsima menzil seyhi degil kim olursa olsun irk, dil, yas, memleket vb fark gozetmeden bildigimi anlatiyorum, ama istersen sen seyhine soyle internete girsin islam tr ye gelsin burada konusalim .. umulurki hayirli olur ...