selamun aleyküm arkadaslar. Kedileri dinle tanışmadan öncede severdim. Sonrasında efendimizin hadisinide görünce pekişti. Şimdi size olayı anlatıyorum. Mart aylarına yakın hertaraf kar kaplıyken sarı beyaz bir kedi ayağıma sokuldu , normalde kurallardan ve adetlerden ötüru akmazdim ama insanlik olarak biraz varos bir semtte binalarin sikisik oldugu ve kediye soguktan koruncagi pek bir kovuk olmayan biyerde oldugumuz aklima gelince aldim. Bilmiyorum ilk defa ben mi aldim ama daha da yapmadim. Sonrasinda kedi yavrulamis bizim ust katta ki abilerin cocuklarida kediyi hos bulmuslar orda besliyorlarmis. Kedi nedense bi sure sonra bizim kapinin onune pislemeye basladi , ben pek sorun etmem temizler gecerim. Fakat annem kedilerden biraz cekinir ve kendisi 60 yasina yakin olmasina ragmen hergun calisir ve eve yorgun gelir bende elimden geldigince kendisine evde olursam destek olmaya cabalarim ev islerinde pek maddi olarak olamasamda. Birkac kere annemin soylrnerek kapidaki seyi temizledigini gorunce bu goruntu zoruma gitti ve apartmandakilere rahatsiz oldugumu dile getirdim. Anlamli gerindonus alamayinca birkere daha soylledim ve belediyeyi cagircagimi belirttim ve bu olay bana dokundu biraz. Sonrasinda da saolsunlar gerekli onlemleri aldilar ve kedi kapinin onune pislemeyi birakti. Fakat kedi baya zaman gecmesine ragmen apartmana girip cikiyordu ve ilk degindigim olayda olmadigindan benim icin hava hostu gayet guzel hos buluyordum tipir tipir apartmanda girip cikmasini bazen kapiyi acinca aniden firlayip korkutsada. Lafi cok uzatmadan bugun ilk defa yavrularini gordum yavru dedigim de baya bir buyumusler yani neredeyse anneleri kadar olmuslar, kapiyi actigimda bir baktim annesi ike 1 yavru gorundu ilk basta , annesi disari cikmak istedi actim kapiyi gitti fakat yavrusu cekingen davrandi biraz cikmadi , sonra bunlar yine iletisim kurdular ve yeniden actim kapiyi , sonra boyle biraz afallamis kalmisken diger kedilerde gorundu. Kediler disardaki seslerden asiri derecede cekiniyorlardi , ben kapinin onunde beklerkendisari cikiyordu fakat yavrular cikar gibi oluyor hemen esikten geri donuyor disardaki isik sesten cekindiginden , anneside bunlari alissinlar diye disari dogru itekledigini gorunce icimde onlara karsi merhamet duygusundan dolayi alidmasi lazim diye dusunup kapinin kenarindaki takoz tasini kapiya dayadim. Dedim bari alisana kadar acik kalsin kapi apartman grubunada yazdim. Sonrasinda eve ciktim.
Bundan bikac saat gectikten sonrada bu konu aklima takildi ve obsesyon haline geldi. Ya ezildiyle ya bisey olduysa diye. Boyle bir durumda birsey olmus olursa ne yaparim vebali dusunmeye baslayinca buraya yazmak istedim. Degerli ihvan larimin goruslerini bekler dualarini beklerim.
Bundan bikac saat gectikten sonrada bu konu aklima takildi ve obsesyon haline geldi. Ya ezildiyle ya bisey olduysa diye. Boyle bir durumda birsey olmus olursa ne yaparim vebali dusunmeye baslayinca buraya yazmak istedim. Degerli ihvan larimin goruslerini bekler dualarini beklerim.