(senin deyiminle)Demokrat ve tağuti sistemin parçası olan parti,şuan doğuda islamın bayraktarlığını yapıp mücadele ediyor ve hergün katlediliyor.Acaba kendine tevhidi diyenler nerede?de buyrun gelin öne verin,peşinizden gelelim...
bende,mücadele ve zorluklarda ortada olmayanları kınıyorum..Bende demokrasi özerine burada yazabilirim,yazmak kolay,tağut tağut diye konuşmak kolay,zor olan ise tağutlara karşı(şuan pkk)mücadele etmek ve onlara karşı direnmektir.
Tağut-sistem-demokrasi ..dersi vermek ile,meydanlarda onlara karşı direnmek arasında fark var.
Akıncı han,sana bu forumun önünde söz veriyorum,yarın diyarbakıra gel ve seni bu demokrat ve sistemin parçası olan dediklerinin yanına götüreceğim,onlar ne yaıyor ve yaşıyorsa iki gün sende aynısını yap,sonrada gel izlenimini burada yaz..telefonumu islamever ahiye (gelirsen)vereceğim..oradanda bu kardeşimizin cenazesine gideceğiz,gel bakalım kimmiş demokrat...öyle edebiyat yapmakla,uzaktan bunu demekle ,gerçekler arasında fark nedir,öğren ve paylaş...
Bende hüdapara üyeyim,hüdapar,mustazaf vb isimler umurumda değil,ben içeriğine bakıyorum,yaşantıya bakıyorum ve burada gördüğüm ve şahid olduğum ihlas ve mücadeleye bakıyorum..partiden anlamam,parti ismi umurumda bile değil,beni asıl ilgilendiren o partiye mensub olan kardeşlerimin şahidi olduğum mücadele ve direnişleridir...
sistemn bir parçası ve demokrat olsaydık,şuan kardeşlerimiz vurulmaz,kafrlerle kolkola olup keyif çatardık.Ama önemli değil dediklerin,ALLAHcc biliyorya gerisi gam değil,sen bunlar şehid değildir demeye devam et,biz gaybı bilmeyiz,zahiren inşaALLAH onlar şehidtir diyoruz,zaten Allah cc biliyor,biz desekte demesekte onlar ne ise onu göreceklerdir.
şehid turan yavaşla,yıllarca medresei yusufta beraber kaldık,onun kim ve nasıl olduğun senden daha iyi bilirim,Allah cc biliyorya,pkknın kurşunu beni yaralamıyor,ama halen senin gibi kardeşlerin onlar demokrat vb şeyler söylemesi beni yaralıyor,ama kızmıyorum ve kırılmayacağım sana..kardeşimsn der,es geçerim,yürek buruk olsada sana düşman olmam,vursanda sana taş atmam...benim mücadelem bu kafir din düşmanlarıyladır,sen taş koysanda,onun özerinden atlayıp gideceğiz ve elbette mahşerde karşılaşacağız...
turanımla şehadetinden iki gün önce muhabbet ederken..*Bu hayattan bıktım,şehid olup kendimze kurtulaydık diyordu...o gtti,bir hüdaparlı olarak değil,bir müslüman mücahid olarak gitti...köyderde kafirlerin kardeşlerine pusu attığını ve onları sıkıştırdığını duyunca koşarak gitti ve haince şehid edildi..bunu gelde bize sor...
ama boş ver..sen onlar demokrat,tağut sistemin bir parçası demeye devam et...
seelam ve dua ile..kırıcı olmuşsam hakkını helal et..ama içim kardeşlerimin şehadet sonrası hali gözlerimin önündeyken biraz duygusalım,ne yapayım bende öyleyim...