İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleyküm dostlar.Sitenizde bulunmaktan onur duyuyorum.Tüm islam Aleminin Ramazanı Şeriflerini kutlar hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyorum.Bu siteyi kuranlara ve üyelerine tşkler.ALLAH hepinizden razı olsun.
s.a..sitenizi cok begendim, ben fırsat kaybetmeden hemen üye oldum .insallah daim kalırım.. İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN AYINI KUTLUYORUM.ALLAH A EMANET OLUN...
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR. BEN ERVA. BU SİTEYİ TESADÜFEN BULMUŞTUM COK BEGENDİM VE ÜYE OLDUM.ALLAH BU SİTEDE EMEĞİ GEÇENLERDEN RAZI OLSUN... İNŞALLAH GÜZEL ŞEYLERE İMZAMIZI ATARIZ. RAMAZAN AYINIZI KUTLAR,HAYIRLARA VESİLE OLMASINI ALLAH TAN DİLERİM...
ya aşkolsun..
malum ramazan ayındayız,iftara gelenler ev sahıbıne tatlı,tuzlu gönlunden ne koparsa getırır dı mı yanı? benım tercıhım de tuzludan yana;o açıdan belırteyım dedım.
ben de ev sahıbı olarak yarın akşam tüm islam-tr'yi iftara davet edıyorum,gelenler bıldırsın malum sıte kalabalık.kişi sayısına göre hazırlık yaparım.yani ne zıyan olsun ne de rezıl olalım.
ama önceden bıldıreyım yemek yapmakla aram hiç ii degıldır.hazırlıklı gelın :cheesy: :cheesy: :cheesy:
hem yemege cagiriyorsun hem bize hazirlikli gelin diyorsun anlamadim ben bunu simdi :huh: :tongue:
ben geliyorum bak gelipte seni evde bulamazsam sonra ac kalmayim evde olacaksan yola cikayim :smiley:
en iyisi ben erkenden gelip sana yardim edeyim yoksa islam-tr olarak ac kalacagiz gibi geliyor :grin: :evil:
sevim ablacım listene benide ekle bende gelirim,artık islam tr üyesi olarak bizi de kabul edersiniz :laugh: yalnız ben çalışıyorum, yardım etmeye gelemem yemeğe gelirim :wink:
Bende tevafuk eseri gördüm siteyi. Umarım ki tüm emeği geçenlerden ve mesajlarıyla katkıda bulunan müslümanlardan Allah cc razı olur. Hepimizin hepimize hayırlara vesile olması dileği ile.... aranızda olmak çok güzel.
sevim ablacım listene benide ekle bende gelirim,artık islam tr üyesi olarak bizi de kabul edersiniz :laugh: yalnız ben çalışıyorum, yardım etmeye gelemem yemeğe gelirim :wink: