Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben 23 yaşındayım ve sorum şuben kız arkadasimla birlikte oldum. yani zina yaptık. günahı büyük. ki evlenmeyi düşündüğümüz için yaptık. evlenince bunun günahı olur mu. yani işlediğimiz günahtan mahrum olurmuyuz. allah rızası için cevap bekliorum...
Evlilik niyeti ile dâhi olsa erkek ve kadının nikâhdan önce ilişkiye girmeleri zînâdır, cezâ gerektirir ve ileride evlenseler dâhi bu günahları, Allah'ın belirlediği cezâlar uygulanmadıkça ya da Allah Kendisi affetmedikçe silinmez.
Şu konuya bir bakabilirsiniz:
Namahremle Sevişmenin Günahından Pişmanım Nasıl Kurtulurum?
İşin âhirete kalması daha sıkıntılı olacaktır, ümidinizi kesmeden verdiğimiz linkleri okuyunuz inşeAllah. Burada şeytan size sürekli vesvese verecek ve sizi tekrar yanlışa düşürmeye çalışacak, belli ki pişmansınız, ama şeytan bu pişmanlığınızdan hiç de hoşnut değil ki aklınıza sinsice etki etmeye çalışıyor.
Bu konuyu da okuyunuz inşeAllah, içden olacak şekilde Allah'dan bol bol mağrifet dileyiniz. Aklınıza gelenleri de tek başınıza çözmeye çalışmak şeytanın işine gelecektir, merak ettiklerini burada soru olarak yöneltebilirsiniz.
Rabb'imiz hepimizi avfeylesin inşeAllah, âmîn.
Zinadan Dolayı Artık Avf Edilmem Endişesi Vesvesesinden Kurtulabilir miyim?
kardeş hayvanlar dahi önlerine gelenle ilişkiye girmezler Allah c.c. inanan ve ben müslümanım diyen kişi Allah'ın dediklerine uymak zorunda ölüm kapımızı çalmadan çokça Allah'a tövbe etmeli ve affını talep etmelıyız nefislerimiz bize sürekli kötülükleri emreder ama biz Müslümanız ve inşaAllah nefislerimize uyanlardan olmayacağız.
eğer evlenme durumunuz varsa derhal evlenın kı her muslumanın şu an durumu musaıttır , ilaveten eğer başkasına kayacaksa şimdiden kaysın ama sen Allah c.c. yolundan kayma kayanlar cehennemde gözlerini açar