Biz hüdapar olarak istediğimiz sonucun çok çok altında oy aldık,biz istedikki bu kürd halkı dinsiz,komonist ve eşcinsellerin,ermeni ve yezidilerin peşinden gitmesin bir alternatif yol olalım ama olmadı,şahsen hiç üzüntülü değilim,çünkü sandığa iman etmemişiz,halk tercihini bunlardan yana koyduysa bize düşen bunun sebeblerini bulmaya çalışmak vedaha azmli olmak,gayret bizden başarı Rabbimdendir,bizim amacımızı en iyi bilen rabbimdir ve işte sonuç ortada...Bu halkın önderi oldular ve artık ifsadları daha etkili ve tehlikelidir,uyanmayan müslümanlar düşünsün,bu sadece bizim sorunumuz değil,sizinde ,bizimde heppimizin sorunudur.oy vermeyle uğraşacağımıza,eşcinsellerin bile girdiği ve eşcinsel evliliklerin belkide önünün açılacağı bir memlekette heppimiz yaşıyoruz ve yaşıyacağız bu utanç heppimize yeter,kimse kendini bundan beri görmesin..sesimiz çıkmıyor ve artık bizler bu azgın guruba karşı daha yanlız olduk,gam değil wallahi umurumda değil,çünkü sırtını Rabbine dayayanlara gam yoktur,bizler elimizden gekldiğince buna engel olmaya çalıştık ama olmadı...
Dün sandık başındaydım(eleştirebilirsiniz)biz bir kişiydik ve wallahi saydım sınıfta onlar 12 kişiydi,sakallıydım ve o mürted örgütün içerisinde tek başımaydım,dışarıda 5 kardeşimiz vardı ama onlardan 150 kişi vardı(abartı ve mübalağı sevmem,rabbim sen şahidsin)güya sandıkları koruyacağız diyen erdoğanın polisleri sandıkları koruyacak ve halkı pkk ile başbaşa bırakmayacaktı,ama 4 polis vardı ve bunlarda pkklılarla çay sohbetine odada girmişlerdi,yani oyun büyüktü,herkes elbirliğiyle onlara çalışıyordu,ve bizler onlara boyun eğmedik,tek başımıza bile (hamd olsun rabbim bu bizim yiğitliğimiz değil senin verdiğin imandı)onlara meydan okuduk ve burada biz varız ve sizden korkmuyoruz velev hiç bir oy çıkmasa bile size boyun eğen ve korkan alçak olsun deyip elimizi masaya vurduk ve onlar korktular ve elini sırtımıza verip sakin ol deyip sesini çıkartmadılar,onların arasından geçerken başı dik ve sert olmamıza rağmen ,onlar bişey diyemediler,kinleri ve öfkeleriyle içten içe kudurdular,tüm bunlara rağmen hilelerine,halkı tehdit etmelerine engel olamadık,çünkü sırtımızı dönünce en iyi yaptıkları işi yaptılar,hepsi tehditmiydi,yani tehditlemi aldılar,hayır,onlar halkla içiçe olmuşlar ve dillerini iyi kullandılar,yaşlıları hastaları bile getirdiler,malesef dindarım diyenler ve örtülü nize insanlar onlara çalışıyordu,yani halkla bütünleşmişlerdi ve kendi amaçlarını iyi gizlemişlerdi,bilerek veya bilmeyerek onların peşinden gidiyorlardı,yapacak bir şey yoktu,neye müstehaksan,ona göre yönetilrsin ve işte burasıda buna layıktı..45 dakika odada islamın gerçek mahiyetini bildiğim ve inandığım doğrultuda onlara anlattım,pür dikkat dinlediler(sonlara doğru,ortam sakinleşnce)gördümki cehalet beyinlerini kaplamış ve onlra bunu anlatan olmamış,karşılarında dimdik durup onların gözünün içine baka baka anlattığın zaman sana kulak verenleride oluyor,ama heyhat biz bunu yapmıyoruz,halktan uzak bir islamı yaşamaya çalışıyoruz ve sonuç bu oluyor,yarın bunlar iktidar olup her şeyi ellerine alırsa müslümanlar o zamanmı uyanacak...biliyorum bana kızacak ve neler diyeceğinizide tahmin edyorum,ama ben sadece bildiklerimi ve gördüklerimi aktardım..bizlerle halk arasında büyük uçurum var,bizim bahsettiğimiz islamla,onların bildiği arasında yerle gök fark var ve bundan istifade eden pkk ve onların uzantılarıdır,müslümanlar sadece eleştiriyi ve yerinde oturmayı seviyorlar..pasif cemaatler ve gurublara bişey demiyorum bile,dün korku zilletini nasılda giydiklerini gördük,onlara oy verenleri gördük,korkuyu kendine din edinmişlerdi....
welhasıl bu çıkan sonuç bizleri düşündürmeli ve kaygılandırmalı,oturup yorumda bulunmakla sahay inmek arasında koskocaman dağlar var..
biz hüdapar olarak yolumuza yılmadan devam edeceğiz ve onlara boyun eğmeyeceğiz..nereye gidiyorsa gitsin,azdan az,çoktan çok....