İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir akrabaya durumu anlatmaya çalışıyoruz. 'Biz diyanet e tabiiyiz. Yanlışlık varsa günahı onların boynuna' diyor. Ben daha ne diyem? Bu insanlara tebliğ etmek şart
Bir akrabaya durumu anlatmaya çalışıyoruz. 'Biz diyanet e tabiiyiz. Yanlışlık varsa günahı onların boynuna' diyor. Ben daha ne diyem? Bu insanlara tebliğ etmek şart
Kardeşler, pisikolojik sebebler ve karşınızdaki kişilerin cehaletlerinin koyuluğu sebebiyle subhelere düşmeyin.
Hilal göründü diyenden görenin ve şahidlerinin kimlik bilgilerini vermelerini isteyin!
Yarın İslam alemi ramadan 30 ve oruc. Laikler ve laik kalanlar (ayyaş rasathaneyi rehber edinenler) yarın ramadan günü yiyib içecektir.
Allah (c.c.), muslumanlara bir an önce hilafet devletini nasib eylesin.
Hicri takvim araştırmaları merkezi şöyle bir beyanat yayınladı; bu gece greenwich saatiyle 23:39'da güney amerika kıtasından görünmeye başlayacak hilal diyor. saat gece 1.30 da inşallah tam netleşmiş olacak müslümanlar. birde ordaki haberi görelim inşallah. saat tam 1.30 da netleşecek inşallah.
Hicri takvim araştırmaları merkezi şöyle bir beyanat yayınladı; bu gece greenwich saatiyle 23:39'da güney amerika kıtasından görünmeye başlayacak hilal diyor. saat gece 1.30 da inşallah tam netleşmiş olacak müslümanlar. birde ordaki haberi görelim inşallah. saat tam 1.30 da netleşecek inşallah.
Kardeşim ; akşam ezanından sonra gözüküyor. O saatte görünen hilal ertesi günün yani salı gününün hilalidir ki bu bizi tasdikliyor?
Aksi taktirde ne zaman teravih kılacan , bayram namazına nasıl millete haber verecen?
Ummete tavır almak, Hıyanete tavır almaktan daha mı kolay ? Anlayamıyorum buradaki kardeşleri
SubhanAllah