İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece eskilerde dinlediğim bir ezginin ilk kıtası aklıma geldi ve yazayım demiştim.. Yoksa benimde selam verme şeklim değil.. Yinede uyarın için Rabbim senden razı olsun kardeşim..
Beni alma cankız, ben gençlerin içinde neapıyım, sen diğer yazanları al Gençlerin sevinmesi beni sevindirir o da bana yeter Ben sizi tanıyarak zaten kazançlıyım
Ya Selam!
Sensin selam sendendir selam..
Emrini dinler ateş ki İbrahim(as) için serin ve selametli olur..
İbrahim(as) gibi dostluguna kabul eyle bizi
İbrahim(as) gibi ateşi gül eyle tenimize
Gül gibi ateşten çiçekler açtır ruhumuzda
Selamını şebnem gibi dokundur kalbimize..
Beni alma cankız, ben gençlerin içinde neapıyım, sen diğer yazanları al Gençlerin sevinmesi beni sevindirir o da bana yeter Ben sizi tanıyarak zaten kazançlıyım
Rabbınızın mağfiretine ve genişliği göklerle yer arası kadar olan cennete koşun. O, takva sahibleri için hazırlanmıştır.
Onlar ki; bollukta ve darlıkta infak ederler, öfkelerini yenerler, insanların kusurlarını bağışlarlar. Allah, ihsan edenleri sever.
Onlar ki; fena bir şey yaptıklarında veya kendilerine zulmettiklerinde Allah'ı anarlar. Hemen günahlarının bağışlanmasını dilerler. Günahları, Allah'tan başka kim bağışlar? Hem onlar yaptıklarında bile bile ısrar da etmezler.
İşte onların mükafatı, Allah tarafından affedilmek ve altından ırmaklar akan, içinde sürekli kalacakları Cennetlerdir. İyi işler yapanları bekleyen mükafat ne kadar güzeldir!