Tamam kardeşim böyle karalamalara ben karşıyım yani olabilir Alpaslan hata eder. Fakat bizim burda amacımız onu bunu kötülemek olmasın, bırakalım adam kötü niyetliyse eğer Allah hesabını görür. Biz birbirimizi kırmaya değil birleşmeye bakalım. Ben Alpaslan hocanın samimiyetine inanıyorum o çok uzun süredir bu davayla uğraşıyor. Onunda davası İslam bizimde davamız İslam. Biz kafirlere karşı yek vücüt olmaya bakalım kafirlerin gücünü kırdıktan sonra aramızdaki meselelerini oturup konuşuruz.
bu arada kusura bakma sert çıkıştıysam.
Vaktim olmadigindan dolayi dönmemistim, sizin gibi birinin belam kavraminin icerigini bilmemesine sastim dogrusu!!!
Ben Alpaslan kuytulu ve cemaatini hem netten hem de merkezi reelden iyi tanirim, ithamlarim zan degildir.
Kardesim sen alpaslani savunana kadar herseyi bilen adam alpaslan kuytulun özellikle cihad konularindaki saptirmalarina bir bak.
Daha derin de yazarim cemaat icinde cihada bakislari, cihada gitmek isteyenlere olan tavirlari vs ama bunun konusalacagi yer burasi degil.
Herseyi bilen adam koca dünyanin duydugu usame bin ladeni hem tanimiyorum diyor hem de ajan olur imaji veriyor.
Herseyi bilen adam dünyada tek analizci tek alim, tek emir sahibi kendi kaldi ya, cihad etmeyip munafiklar gibi cihada gidenler icin elinden gelen her türlü karalama kampanyasi kullaniyor,
neymis efendim abdye hizmet ediyorlar, neymis efendim sistem öldüremedigi gencleri oraya gönderiyor ve orada isini hallediyor.
Hadi oradan ne bilelim senin de sistemin piyasaya sürdügü bir piyon olamadigini.
Cihad edemiyorsan, cihada destek cikamiyorsan bari köstek olma.
Neymis suriye de ölenler, bunun gibiler Allah Rasulu sav döneminde yasasa, daha güclelenim daha bilmem ne yapalim bu zamanda savasilir mi suna hizmet buna hizmet, Allah rasulu sav in 200 bine karsi 3 bin kisiyi göndermesine onlarin intiharina sebep oldu cigirtkanligi yapmak gibidir.
Hocaya hitaben bilmiyorsan sus ki, sakalindan adam sansinlar.
Bir cok ülkenin cihadi gruplari cemaatsel olarak topyekun suriyeye akin etmekde bu ise nasil engellerim pesinde, bunun gibi daha güclelim simdi cihad zamani degil simdi ilim zamani diyenler bakin en yakin örnek hala gidin sorun nurculara, eski erbakancilara hala seriat gelecek diye kendilerini avuturlar.
Iste belam saptiran hakki oldugu gibi degil de seytani emellerine alet edercesine konusan her kim olursa bunun gibi aldatan konumunda belam olur.
Abdullah Azzami oku bakayim, kac kisiyle cikilipde dünyanin tüm tagutlari (nato) na karsi nasil da gücsüz, teknolojiden uzak olunmasina ragmen senelerdir ayaktalar, daha adamlar ne fikih biliyorlardi ne .... Ama ne oldu amac tevhidi ayakta tutmak olunca Allah cc onlara izzet verdi.
Bunlarin ise tek yaptigi iyi is yapanlara köstek olmak.
Isteyen kusura bakabilir, cihad edemiyorsan bari cihad edenlerin arkasindan konusmayacaksin.
Bu herseyi bilen adam hangi delile göre usame hakkinda ajan gibi konustu,
Bu herseyi bilen adam hangi delile göre suan orada cihad eden islami gruplara katilmayi engelletir.
Önce savunmaya aldigin adamin durumuna bak sonra gel bana deki sen neye göre bunu dersin.
Cihada destek olmak, icinde olumlu yanlari var demek, delilsiz sekilde cihad edenlere saldirmakla mi olur.
Dedigim gibi reelde bunlarin durumundan bahsetmiyorum, zaten adam acikca videolarinda cihad edenlere karsi icindeki pisligi her zaman kusuyor, daha neyini konusuyoruz.
Ha onun bu konusmalari nefsinize hos geliyorsa onu bilemem.
Unutmadan islami bir devlet olsaydi bu herseyi bilen adamin mucahidler hakkindaki konusmalarinin elbette hesabi alinirdi.
Ama ne yazikki devletimiz yok ve bu tür belamlarin konusmasi sadece tagutlari ve abdyi sevindirecektir.