Alpaslan Kuytulun Cihad Meselesindeki Belamligi Üzerine

M Çevrimdışı

morueqq

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
Allah yolunda canlarını ortaya koyup dünya nimetlerini ellerinin tersiyle iten o kahramanlar için "kullanılıyorlar, ABD'ye hizmet ediyorlar, ABD ile birlikte hareket ediyorlar" gibi iftiralarda bulunan bu kişiyi Allah'a şikayet ediyorum!

Ey alemlerin rabbi! Bu adamdan o yiğitlerin intikamını al!

Ağzına sağlık akhim Allah'a şikayet ediyoruz en iyi hesap gören odur bu konuşmalar nasıl arkasından binlerce insanın gittiği bir hocanın(!) sözleri olabilir!

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
(burada alpaslan kuytul muayyen kafirdir) (eğer o kafir değilse yeryüzünde kafir yok demeklede mubala yaptım oda onun küfrünün açıklığına binaen) ( ben sözümün arkasındayım anlaşılmadıysa yine açıklama yaparım)

Mesele bir hocanin belamligini konusmak iken, meseleyi sadece kisinin muayyen tekfirine getiriyorsunuz, sizinle bizim aramizdaki farkda bu, sitemizde muayyen tekfiri yapacak alimciklere ihtiyacimiz yok, bir kisiyi nefsine göre, tekfir ettigin üzere https://www.islam-tr.org/yonetim-duyurulari/40269-dikkat-forum-ici-yazma-kurallarimiz.html süresiz yazma yasagi.

Sizin gibilerin yüzünden asil konusmamiz gereken meseleler bu sekilde hep arka tarafta kaliyor ve konu sadece bu adam kafir mi degil mi üzerinde kaliyor, ama artik https://www.islam-tr.org/yonetim-duyurulari/40269-dikkat-forum-ici-yazma-kurallarimiz.html kurallar devrede.

Alimciklere ihtiyacimiz yok.

Selametle kal.

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Konunun basligini degistirdim ve konuyu acan üyenin 3 günlük yazma yasagini kaldirdim.

Arkadaslar daha cok video konusmasi üzerinden giderseniz hayirolur, aksi halde insanlara olan güvenirliginiz azalir, ihtimallerle biri hakkinda heleki o insan bir cemaati temsil ediyorsa bu tür söylemlerden uzak durmak gerek, size göre mesele öyle olabilir ama onlari seven furkancilara göre saydiginiz isimler cok kötü olacak haliyle sizin kesin delil olmadan sahislar üzerine olan konusmaniz arkadaki kesimi bu belama daha cok baglayacaktir, onun yerine kesin deliller gelene kadar bu adamin tevhidin ve cihadin önünde ne kadar köstek oldugu üzerinde durmamizda fayda var, kesin delilsiz konusarak adamlara koz vermeyelim.

Öncü nesil sloganiyla ortaya cikan bu cemaat tevhidi ve cihadi yasadiklarini zannediyor ancak Adana (hocanin da bulundugu sehir) Suriye cihadi icin en yakin konumlarda iken, hem orada cihad eden gruplar hem de oraya yardim ve destek veren kisileri seytanin aklina gelmeyecek sekilde meseleleri sulandirarak komplo teorileri kurarak seytana en güzel hizmet eden belamlardan biri haline gelmistir.

Kimseye cihada gitmeyin, onlara yardim etmeyin demekle bu is olmayacagini kendisi de biliyor fakat meseleyi israrla orada savasan gruplarin abdnin masasi oldugunu söylemekte..

Kendisi bu söylemleri cikarmakla icinde o niyet olmasada zahiren, tagutlarin ve abdnin cikarlari dogrultusunda cok güzel belamlik yapiyor.

Allah böylelerinin serrinden müslümanlari korusun, islami devlet olacaktiki bu belamin sözlerini ona tek tek yedirecek bir seriat mahkemesi olurdu...

D Çevrimdışı

drakula21

Üye
İslam-TR Üyesi
Öncelikle Alparslan kuytul un belam olduğunu düşünmüyorum.Esasında hoca nın demek istediği yanlış anlaşılıyor.Hoca bir cemaat büyümeden eline biraz güç geçmeden Silahlı cihada başlamasının uygun olmadığını düşünüyor.Rasulullah mekke döneminde uzun yıllar silahlı cihadda bulunmamış.Sözlü olarak tavrını koymuş.Fiilen onlardan ve ilahlarından uzak durmuş.bir yandan da Erkam ın evinde sahabileri eğitmiş.Hoca da mekkeyi esas alarak ilk önce tevhidi anlatalım o şuura sahip insanlar yetiştirelim.Biraz güçlenelim dyor.Şu anda el kaide hakkında şuuurlu müslümanların dahi bir çok şüphesi var.erken öten horozun başını keserler misali cemaat tevhidi anlatmadan silaha sarılırsa başını keserler diyor yani.Kafirlerin isteğinin de bizim büyümeden hemen silaha sarılmak olduğu böylelikle islami hareketlerin önünü alcaklarını düşünüyor hoca.Bu hoca nın benim anladığım kadarıyla genel görüşüdür.Mücahidlere genel olarak her tefsirinin sonunda dua ettiğini fakat amerikanın bu bölgede projesinin olduğunu şu video da anlatıyor:Suriye hakkında bazı açıklamalarınızdan dolayı konferansa katılımı engellemek için bazı kimseler afişleri yırttılar. Suriye’deki savaşta ölmek caiz değildir demekle neyi kastettiğinizi açıklar mısınız?

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Öncelikle Alparslan kuytul un belam olduğunu düşünmüyorum.Esasında hoca nın demek istediği yanlış anlaşılıyor.Hoca bir cemaat büyümeden eline biraz güç geçmeden Silahlı cihada başlamasının uygun olmadığını düşünüyor.Rasulullah mekke döneminde uzun yıllar silahlı cihadda bulunmamış.Sözlü olarak tavrını koymuş.Fiilen onlardan ve ilahlarından uzak durmuş.bir yandan da Erkam ın evinde sahabileri eğitmiş.Hoca da mekkeyi esas alarak ilk önce tevhidi anlatalım o şuura sahip insanlar yetiştirelim.Biraz güçlenelim dyor.Şu anda el kaide hakkında şuuurlu müslümanların dahi bir çok şüphesi var.erken öten horozun başını keserler misali cemaat tevhidi anlatmadan silaha sarılırsa başını keserler diyor yani.Kafirlerin isteğinin de bizim büyümeden hemen silaha sarılmak olduğu böylelikle islami hareketlerin önünü alcaklarını düşünüyor hoca.Bu hoca nın benim anladığım kadarıyla genel görüşüdür.Mücahidlere genel olarak her tefsirinin sonunda dua ettiğini fakat amerikanın bu bölgede projesinin olduğunu şu video da anlatıyor:Suriye hakkında bazı açıklamalarınızdan dolayı konferansa katılımı engellemek için bazı kimseler afişleri yırttılar. Suriye’deki savaşta ölmek caiz değildir demekle neyi kastettiğinizi açıklar mısınız?

Orada savasan gruplara abd nin masasi de, sonra mucahidlere dua et, bu mu yani...

Adamlara ajan de sonra mucahidlere dua et.

Senin irzina gecsinler, devam edin biz daha civciviz horoz olmadan gelmeyin demek mi...

Kardes islam tarihini iyi oku, bak sana cok basit bir örnek verim,

Islamin ilk ordulari henüz bu belamciklara göre cömez iken dönemin iki süper gücüne bizansa ve iranlilara savas acmistir, senin dedigin nerelere gidiyor ama farkinda degilsin, iste bu belam adam sizin gibi müslümanlarin önünde hakki örtmekte.

D Çevrimdışı

drakula21

Üye
İslam-TR Üyesi
Hoca mücahidlere karşı değil.Amerikanın bu bolgede ılımlı demokratik bir sistem kurmak istediğini, bizim bütün gücümüzü bu mücadele için sarf etmememiz gerektiğini söylüyor.Amerikanın maşası demiyor.Onların projesine istemeyerek hizmet ediyorsunuz diyor bu ikisi arasında fark var.
verdiğin örnekle burdaki durum farklı kardeş.islam devleti ve bir güç var elinde ama şimdi öyle bir devlet yok.

Mukim Çevrimdışı

Mukim

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bende drakula kardeşin dediğine katılıyorum. Hoca bir kaç sohbetinde üstüne basa basa dedi biz halkın arkasındayız diye. Kaldı ki haklı isyanın başlama sebebi İslam devleti kurmak değil esetten bağımsız özgür bir suriye. Nusret cebhesi ve hedefi sonradan kuruldu. Bunu göz önünde bulundurarak konuşuyor hoca. Hem videodan konuşmakla yüz yüze konuşmak arasında fark var. Sen orda burda cihaddan bahsedersen içeri alırlar seni. Hocanın belli bir planı projesi var size göre doğru olmazsada. El-kaide ve Usame bin ladin (rh.a) ile ilgili açıklamalarına gelince kısmen haklı. Elkaide örgütü diye bir örgüt yok bu ismi kafirler verdi mücahidlere terör örgütü damgası vermek için. Şeyh Bin ladin ile ilgili açıklamasında ise bilgi eksikliği var. Bunun için bu sözleri sarfettiği için peşinen belam damgası vermek hiç doğru değil. Benim bildiğim: bu konular yüz yüze konuşulur anlatılır birde ses kaydı alınır millete dinletilir onun hükmünü belam mı değil mi alimler versin. Belamlık çok ağır bir suçlama vebal altında bırakır. Nasıl ki sokaktan geçen birine deyyus diyemiyorsak ona belamda diyemeyiz. Dersek fitne çıkar biliyorsunuz. Tevhid ehlini ve kıble ehlini bu kadar kolay (videodaki sözlerine bakarak ve şahsen tanımadan) ümmetten silmek bize yakışmaz. Birine Belam demek ona deyyus demekle aynı anlamda. Hatta birine belam derken onu tekfir etmiş oluyorsunuz.

Mukim Çevrimdışı

Mukim

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Merak ettim birine BELAM DEMEK için hangi kriterlere bakıyorsunuz ve birine kolayca BELAM demenin caiz olduğunu kimden/nerden öğrendiniz var mı bir kaynak?

M Çevrimdışı

morueqq

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
Bende drakula kardeşin dediğine katılıyorum. Hoca bir kaç sohbetinde üstüne basa basa dedi biz halkın arkasındayız diye. Kaldı ki haklı isyanın başlama sebebi İslam devleti kurmak değil esetten bağımsız özgür bir suriye. Nusret cebhesi ve hedefi sonradan kuruldu. Bunu göz önünde bulundurarak konuşuyor hoca. Hem videodan konuşmakla yüz yüze konuşmak arasında fark var. Sen orda burda cihaddan bahsedersen içeri alırlar seni. Hocanın belli bir planı projesi var size göre doğru olmazsada. El-kaide ve Usame bin ladin (rh.a) ile ilgili açıklamalarına gelince kısmen haklı. Elkaide örgütü diye bir örgüt yok bu ismi kafirler verdi mücahidlere terör örgütü damgası vermek için. Şeyh Bin ladin ile ilgili açıklamasında ise bilgi eksikliği var. Bunun için bu sözleri sarfettiği için peşinen belam damgası vermek hiç doğru değil. Benim bildiğim: bu konular yüz yüze konuşulur anlatılır birde ses kaydı alınır millete dinletilir onun hükmünü belam mı değil mi alimler versin. Belamlık çok ağır bir suçlama vebal altında bırakır. Nasıl ki sokaktan geçen birine deyyus diyemiyorsak ona belamda diyemeyiz. Dersek fitne çıkar biliyorsunuz. Tevhid ehlini ve kıble ehlini bu kadar kolay (videodaki sözlerine bakarak ve şahsen tanımadan) ümmetten silmek bize yakışmaz. Birine Belam demek ona deyyus demekle aynı anlamda. Hatta birine belam derken onu tekfir etmiş oluyorsunuz.

halkın değil Kur'an ve Sünnetin savunucusu olsaydı ümmeti bilinçlendirme de köstek değil destek olurdu... ayrıca senin de itiraf ettiğin gibi halk batıl üzere de olsa halkın arkasında diyorsun demokrasiden farkı ne?... diğeri;İsyanın başlama sebebi bir şeyi değiştirmez şu anda Suriyede ki en büyük cephe Allah'ın nizamını isteyen cephedir Suriye islam cephesi(11 tugay var),nusret vs. ayrıca Öso yapılanması kurucuları tarafından her ne kadar demokrasiye meyilliyse de bazı mücahid akhiler geçmişte çokça Allah'ın nizamı için o grupta da çarpıştılar belki bilmeden Allahualem... diyelim ki şer'i bir devlet için değil de namusları,canları ve malları için çarpışan müslümanlar olsun ki onlara yardım etmek yine üstümüze düşer zulüm üzerlerinden kalkana dek iş ideolojiye binince koyarsın tepkini yani bu durumda da zulmü ortadan kaldırmak için onlara yardım edilir zaten işkence görenler çocuklar,kadınlar ve güçsüzler çocukların dini islam değil mi yani hadi diğerlerini suçladınız... Bu zırvalıklara vakit ayıracağına Alparsan Kuytul ümmeti bilinçlendirmeye uğraşsın ve yardım toplasın...Orda konuşsa içeri alırlar demen de güldürücü aşağıda ki ayetleri ve resulullah'ın ashabının ve onun izinden giden selef alimlerimizin çilelerini hatırlatırım ayrıca müslümanla yalan hiç bir arada olur mu?
"bu yol dikenli bir yol ayağını seven gelmesin"

Allah -swta- Mâide Sûresinin 54. Ayetinde şöyle buyuruyor:
Bismillahirrahmanirrahim
Ey iman edenler! Sizden kim dininden dönerse, (bilin ki) Allah onların yerine öyle bir topluluk getirir ki, Allah onları sever, onlar da Allah’ı severler. Onlar mü’minlere karşı alçak gönüllü, kafirlere karşı güçlü ve onurludurlar. Allah yolunda cihad ederler. (Bu yolda) hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmazlar. İşte bu, Allah’ın bir lütfudur. Onu dilediğine verir. Allah lütfu geniş olandır, hakkıyla bilendir.

Kalblerinde hastalık olanların; bize bir felaket gelmesinden korkuyoruz, diyerek onlara koşuştuklarını görürsün. Olur ki, Allah, fetih verir veya katından bir emir getirir de onlar, içlerinde gizlediklerinden dolayı pişman olurlar.Maide 52

ayrıca el kaide ismini kafirlerin verdiğini de nerden çıkardın bu uydurma şeyleri farklı ağızlarla aynı şeyi söylemek için kullanıyorsunuz açıkça el kaide mücahidlerine buğz ediliyor ki onlar hocanızın yerinde oturup ahkam kesmesi gibi yapmadılar canlarını ve mallarını,sıcak yuvalarını Allah yolunda terk edip müslümanların namusunu korumaya ve Allah'ın nizamını getirene kadar dönmemeye yemin ettiler Alparslan kuytul ise klasik tedricilik tedricilik diye dolanan Tağutun T'sinden anlamayan bir insan olarak halkı bilinçlendirme yerine resmen diyalogcuların yaptığı gibi davranıyor ve bunu hoca kılıfında yürütüyor arkasından binlerce kişi giden bir hoca böyle mi davranmalıdır bilmediği şeyler hakkında yorum yapması ve üslübu ümmeti bilinçlendirmiyor malesef!... Şeyh Usame gibi bir alime (ki benim alim anlayışım ilmiyle amel edene alim denir çok bilene değil) müslümanların arasında çokça tartışılan bir konu olmasına rağmen bilmeden konuştu ve fitneye kendi deyimiyle amerika maşası olmasına sebep oldu...

İSRA 17/36. Bilmediğin şeyin ardına düşme; doğrusu kulak, göz ve kalp, bunların hepsi o şeyden sorumlu olur.

Kendinde iyi bir vasıf göremeyeceğimiz bir kişiyi savunmak hele ki iftira attığında ne kadar doğru!

Mukim Çevrimdışı

Mukim

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
halkın değil Kur'an ve Sünnetin savunucusu olsaydı ümmeti bilinçlendirme de köstek değil destek olurdu... ayrıca senin de itiraf ettiğin gibi halk batıl üzere de olsa halkın arkasında diyorsun demokrasiden farkı ne?... diğeri;İsyanın başlama sebebi bir şeyi değiştirmez şu anda Suriyede ki en büyük cephe Allah'ın nizamını isteyen cephedir Suriye islam cephesi(11 tugay var),nusret vs. ayrıca Öso yapılanması kurucuları tarafından her ne kadar demokrasiye meyilliyse de bazı mücahid akhiler geçmişte çokça Allah'ın nizamı için o grupta da çarpıştılar belki bilmeden Allahualem... diyelim ki şer'i bir devlet için değil de namusları,canları ve malları için çarpışan müslümanlar olsun ki onlara yardım etmek yine üstümüze düşer zulüm üzerlerinden kalkana dek iş ideolojiye binince koyarsın tepkini yani bu durumda da zulmü ortadan kaldırmak için onlara yardım edilir zaten işkence görenler çocuklar,kadınlar ve güçsüzler çocukların dini islam değil mi yani hadi diğerlerini suçladınız... Bu zırvalıklara vakit ayıracağına Alparsan Kuytul ümmeti bilinçlendirmeye uğraşsın ve yardım toplasın...Orda konuşsa içeri alırlar demen de güldürücü aşağıda ki ayetleri ve resulullah'ın ashabının ve onun izinden giden selef alimlerimizin çilelerini hatırlatırım ayrıca müslümanla yalan hiç bir arada olur mu?
"bu yol dikenli bir yol ayağını seven gelmesin"

Allah -swta- Mâide Sûresinin 54. Ayetinde şöyle buyuruyor:
Bismillahirrahmanirrahim
Ey iman edenler! Sizden kim dininden dönerse, (bilin ki) Allah onların yerine öyle bir topluluk getirir ki, Allah onları sever, onlar da Allah’ı severler. Onlar mü’minlere karşı alçak gönüllü, kafirlere karşı güçlü ve onurludurlar. Allah yolunda cihad ederler. (Bu yolda) hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmazlar. İşte bu, Allah’ın bir lütfudur. Onu dilediğine verir. Allah lütfu geniş olandır, hakkıyla bilendir.

tagutun meclislerinde ve açıktan açığa cihad cihad konuşanlara ne yapıyorlar görüyoruz. Konuşanların ne faydası olacak? Ayrıca müslümanlar güçsüz durumdayken Allah rasulu sav mekkede daveti gizli yürütmedimi bir ara?

Bu maide 54'den aktardığın ayeti alparslana karşı delil getirmek doğru değil.

Kalblerinde hastalık olanların; bize bir felaket gelmesinden korkuyoruz, diyerek onlara koşuştuklarını görürsün. Olur ki, Allah, fetih verir veya katından bir emir getirir de onlar, içlerinde gizlediklerinden dolayı pişman olurlar.Maide 52

Ayeti bağlamından kopararak okursan istediğin manayı verirsin. Alpaslan kuytul ehli kitapla dostluk mu yapıyorda bu ayeti delil getiriyorsun.

ayrıca el kaide ismini kafirlerin verdiğini de nerden çıkardın bu uydurma şeyleri farklı ağızlarla aynı şeyi söylemek için kullanıyorsunuz açıkça el kaide mücahidlerine buğz ediliyor ki onlar hocanızın yerinde oturup ahkam kesmesi gibi yapmadılar canlarını ve mallarını,sıcak yuvalarını Allah yolunda terk edip müslümanların namusunu korumaya ve Allah'ın nizamını getirene kadar dönmemeye yemin ettiler Alparslan kuytul ise klasik tedricilik tedricilik diye dolanan Tağutun T'sinden anlamayan bir insan olarak halkı bilinçlendirme yerine resmen diyalogcuların yaptığı gibi davranıyor ve bunu hoca kılıfında yürütüyor arkasından binlerce kişi giden bir hoca böyle mi davranmalıdır bilmediği şeyler hakkında yorum yapması ve üslübu ümmeti bilinçlendirmiyor malesef!... Şeyh Usame gibi bir alime (ki benim alim anlayışım ilmiyle amel edene alim denir çok bilene değil) müslümanların arasında çokça tartışılan bir konu olmasına rağmen bilmeden konuştu ve fitneye kendi deyimiyle amerika maşası olmasına sebep oldu...
İSRA 17/36. Bilmediğin şeyin ardına düşme; doğrusu kulak, göz ve kalp, bunların hepsi o şeyden sorumlu olur.

Kendinde iyi bir vasıf göremeyeceğimiz bir kişiyi savunmak hele ki iftira attığında ne kadar doğru!

Bu ağır suçlamaların bırak. Tanımadığın bir adam hakkında bu kadar laf söyleme. Şeyh usame bizzat kendisi dedi el kaide ismini kafirlerin verdiğini

OKUDUĞUN KİTAPLARA DİKKAT ET kardeşce bir nasihatimdir.

M Çevrimdışı

morueqq

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
söyleyecek bir şey yok iftira atmadım,abartmadım ama eğer yanlışım varsa Allah affetsin ben gördüklerimi yazdım kendi sözleri zaten bunu kanıtlar nitelikte ben o adamı videolarıyla biliyorum eğer reelde böyle değilse senin dediğin gibi tanımıyorsam bu yine onun sorunu ben adamın kalbini nereden bileyim kendi yaptıklarını bize gösterdiğini anladığım şekliyle buraya yazdım zaten videoları kendileri paylaşıyor daha ne... Nasihatın için Allah razı olsun ...başka şey demeyeceğim

Mukim Çevrimdışı

Mukim

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Tamam kardeşim böyle karalamalara ben karşıyım yani olabilir Alpaslan hata eder. Fakat bizim burda amacımız onu bunu kötülemek olmasın, bırakalım adam kötü niyetliyse eğer Allah hesabını görür. Biz birbirimizi kırmaya değil birleşmeye bakalım. Ben Alpaslan hocanın samimiyetine inanıyorum o çok uzun süredir bu davayla uğraşıyor. Onunda davası İslam bizimde davamız İslam. Biz kafirlere karşı yek vücüt olmaya bakalım kafirlerin gücünü kırdıktan sonra aramızdaki meselelerini oturup konuşuruz.

bu arada kusura bakma sert çıkıştıysam.

M Çevrimdışı

MuhammedRabbani

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
ben kendime bir yol çizdim kardeşlerim inssanları tekfirde en arkadan ilerliyorum tebliğde ise en önden çünkü çok karışık bir dünyadayız.

Bir insani elestirim derken sencede haddi asmadin mi?

Motomot her polis, her askere giden, her oy veren kafir mi? Bak küfür mü demiyorum, küfür oldugu konusunda kimsenin süphesi yok ama moto mot 100 kisiden 100üde kafir mi ve dünyada en azili kafir kuytul mu oldu bu durumda?

M Çevrimdışı

MuhammedRabbani

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
kardeşlerim bu sitemim herkeze gelsin .

bıktım tekfir edenin tekfirinden . bıktım tebliğ edipde mücahitlere iftara edenlerden. bıktım dua ile namaz ile islamı sınırlıyanın sınırlarından. bıktım cemaatlerin batıcı,ılımlı islam anlayışından ve tutumlarından. bıktım xxxxx hocaların halkı kandırmalarından. bıktım herkezin birbirine düşmanlığından. bıktım herşeyden herkezden . ben ya peygamberimi istiyorum,(ümmeti istiyorum ömeri aliyi osmanı ebu bekiri istiyorum) ,yada onun gibi yol gösterecek birilerini istiyorum .

ben kelime i şahadetimle sana sığınıyorum rabbim .

Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Alparslan kuytulun bazı videolarını izledim.Görüşlerini de az çok biliyorum.Hakimiyet ve Cihad konularında ciddi eksiklikleri ve hataları var.Pekçok konuda ise cahillikle yanlış yorumlar yapıyor.Fakat tekfir etmek çok ağır birşeydir.Mümkün olduğunca bundan kaçınmak gerek.Çünkü bu konuda hata ederseniz kendinizi tehlikeye atarsınız.Bildiğim kadarıyla hatalı tekfir yapıldığında yapan kişiye geri dönüyor bu çok tehlikeli bir durum.Site yöneticilerimiz bunu bildikleri için ceza veriyorlar ve haklılar da.Aşırı ve hatalı tekfirci gruplardan farkımız olması gerekir.Benim düşüncem budur.Bu siteden bunu öğrendim.

E Çevrimdışı

Et Tevhid vel Cihad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeş yayın yasagımı kaldırdıgın için teşekkür ederim şunuda ifade etmeliyimki; isimlerdeki karışıklık benden kasıtsız olarak kaynaklandı, aslında delil bana sabit olmuşken bu delili size ben veremedim şimdi desemki ben bunu içeri alınan ve alpaslanın konuşmasındaki kast ettigi kardeşle yakından tanışan 2 -3 müslümandan duydum desem bu size delil olarak elbette yetmez bahsi geçen ifade tutanagına ulaşırsak inşallah daha net herşey çıkacak ortaya. Allah razı olsun.

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Tamam kardeşim böyle karalamalara ben karşıyım yani olabilir Alpaslan hata eder. Fakat bizim burda amacımız onu bunu kötülemek olmasın, bırakalım adam kötü niyetliyse eğer Allah hesabını görür. Biz birbirimizi kırmaya değil birleşmeye bakalım. Ben Alpaslan hocanın samimiyetine inanıyorum o çok uzun süredir bu davayla uğraşıyor. Onunda davası İslam bizimde davamız İslam. Biz kafirlere karşı yek vücüt olmaya bakalım kafirlerin gücünü kırdıktan sonra aramızdaki meselelerini oturup konuşuruz.

bu arada kusura bakma sert çıkıştıysam.

Vaktim olmadigindan dolayi dönmemistim, sizin gibi birinin belam kavraminin icerigini bilmemesine sastim dogrusu!!!

Ben Alpaslan kuytulu ve cemaatini hem netten hem de merkezi reelden iyi tanirim, ithamlarim zan degildir.

Kardesim sen alpaslani savunana kadar herseyi bilen adam alpaslan kuytulun özellikle cihad konularindaki saptirmalarina bir bak.

Daha derin de yazarim cemaat icinde cihada bakislari, cihada gitmek isteyenlere olan tavirlari vs ama bunun konusalacagi yer burasi degil.

Herseyi bilen adam koca dünyanin duydugu usame bin ladeni hem tanimiyorum diyor hem de ajan olur imaji veriyor.

Herseyi bilen adam dünyada tek analizci tek alim, tek emir sahibi kendi kaldi ya, cihad etmeyip munafiklar gibi cihada gidenler icin elinden gelen her türlü karalama kampanyasi kullaniyor,

neymis efendim abdye hizmet ediyorlar, neymis efendim sistem öldüremedigi gencleri oraya gönderiyor ve orada isini hallediyor.

Hadi oradan ne bilelim senin de sistemin piyasaya sürdügü bir piyon olamadigini.

Cihad edemiyorsan, cihada destek cikamiyorsan bari köstek olma.

Neymis suriye de ölenler, bunun gibiler Allah Rasulu sav döneminde yasasa, daha güclelenim daha bilmem ne yapalim bu zamanda savasilir mi suna hizmet buna hizmet, Allah rasulu sav in 200 bine karsi 3 bin kisiyi göndermesine onlarin intiharina sebep oldu cigirtkanligi yapmak gibidir.

Hocaya hitaben bilmiyorsan sus ki, sakalindan adam sansinlar.

Bir cok ülkenin cihadi gruplari cemaatsel olarak topyekun suriyeye akin etmekde bu ise nasil engellerim pesinde, bunun gibi daha güclelim simdi cihad zamani degil simdi ilim zamani diyenler bakin en yakin örnek hala gidin sorun nurculara, eski erbakancilara hala seriat gelecek diye kendilerini avuturlar.

Iste belam saptiran hakki oldugu gibi degil de seytani emellerine alet edercesine konusan her kim olursa bunun gibi aldatan konumunda belam olur.

Abdullah Azzami oku bakayim, kac kisiyle cikilipde dünyanin tüm tagutlari (nato) na karsi nasil da gücsüz, teknolojiden uzak olunmasina ragmen senelerdir ayaktalar, daha adamlar ne fikih biliyorlardi ne .... Ama ne oldu amac tevhidi ayakta tutmak olunca Allah cc onlara izzet verdi.

Bunlarin ise tek yaptigi iyi is yapanlara köstek olmak.

Isteyen kusura bakabilir, cihad edemiyorsan bari cihad edenlerin arkasindan konusmayacaksin.

Bu herseyi bilen adam hangi delile göre usame hakkinda ajan gibi konustu,
Bu herseyi bilen adam hangi delile göre suan orada cihad eden islami gruplara katilmayi engelletir.

Önce savunmaya aldigin adamin durumuna bak sonra gel bana deki sen neye göre bunu dersin.

Cihada destek olmak, icinde olumlu yanlari var demek, delilsiz sekilde cihad edenlere saldirmakla mi olur.

Dedigim gibi reelde bunlarin durumundan bahsetmiyorum, zaten adam acikca videolarinda cihad edenlere karsi icindeki pisligi her zaman kusuyor, daha neyini konusuyoruz.

Ha onun bu konusmalari nefsinize hos geliyorsa onu bilemem.

Unutmadan islami bir devlet olsaydi bu herseyi bilen adamin mucahidler hakkindaki konusmalarinin elbette hesabi alinirdi.

Ama ne yazikki devletimiz yok ve bu tür belamlarin konusmasi sadece tagutlari ve abdyi sevindirecektir.

E Çevrimdışı

Et Tevhid vel Cihad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bugünlerde abd ve birleşmiş kafirler Müslümanlara ılımlı İslamı enjekte etmeye ugraşıyorlar ve bir takım cemaat ve sözde din adamlarını destekliyorlar. Müslümanlar (radikalleştikçe) saf ve temiz akideye döndükçe bu ılımlılar vizyondan kalkacak ve bir kademe radikal olan alpaslan gibileri devreye sokulacak, 28 şubat sürecinde neden bu vakfa dokunulmadı hala anlamıyorum( acaba! belkide! sanırsam! galiba! olabilir!)

G Çevrimdışı

gulyabanii

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Hiç bir ilmi ve yetisi olmayan birisinin bu ülkede meşhur olmasının, çok kolay ve basit olduğunu bizim gözümüzün içine soka soka gösterilen örneklerinden biridir, Alparslan Kuytul..

Geri
Üst Ana Sayfa Alt