Ilk başta beni anlamadığını düşündüm, yorumun sonunu okuyunca dedim tamam derdimi ne olduğunu biliyor.
Lakin ben pece ile pantalonu kiyas yapmadim.
Yani bir kiyas yapmadim.
Kilik kıyafet görünüş ile erkeklerin tedbir alma imkani var iken, sakal ornegi vermissin hatta yukardaki gencin dış görünüşüne baksan namaz kıldığını bile tahmin etmezsin demissin.
Bende bunu diyorum ışte.
Şimdi mesela sakal modasi vardi hala var mi bilmiyorum ozellikle bu kanuni dizisinden sonra uzun sakal modasi çıktı. Metaciler rockcilar sakalli ne bilim sol görüşlü bazi yazar kismi sakalli yani kiyafet ile erkeklerin de kendi aralarinda modasi var.
Lakin kadının bir alternatifi yok bu yuzden cok daha fazla açık bu olaylara.
Ya ben bunlari değil benim arkadasim pecesiyle dışarı çıktığında istinasiz surekli saldiri altinda kalıyor ve bugune dek bir kisi de hoops sen ne diyorsun dememisse ben arkadaşımı dert edinirim kaygi duyarım ve benim bildigim bu iken ve boyle onlarca kisinin olma olasılığı beni tedirgin ediyor.
Demissinizki nice yiğitler. Vardir elbet,
Sizler boyle bir durum olsa bacinizi koruyacak bilince sahipsiniz lakin bu ciddi bir azınlık.
Cubbeli tarzi kişiler pece modasi derse
Bu kardesler yine hedefte oluyor.
Pece/ kadın/ fitne ile ilgili bir soru sorulmus mesela Nureddin Yıldıza.
Soru şu;
Ekli dosyayı görüntüle 17390
Cevap şu;
Ekli dosyayı görüntüle 17391
Bu sefer de şöyle bir suru düşüyor akla
Acaba ben fitne miyim? Buhran kısmı burası.
Özetle algilarimizi daha cok açalım diyorum
Peceli kardeslerimize destek olalim diyorum
Kendilerini yalnız hissetmesinler diyorum
Pece takan kardeşlerimizin uzerindeki bu yaftalar için çalışmalar yapmak diyorum
Yoksa pece de instagirl kizlarin fenomen kisminda takva boyutundan cikip bakin biz terörist değiliz yozlaşmış moda algisinda yitip gidecek.
Derdim bu.
Ayrica
Hatve abi DERDIMI ANLAYIP BÖYLE GUZEL YORUM YAPTIĞIN İÇİN KALBI TEŞEKKÜR.
Misk kardeş açtığın konu başka bir yere kaydığı için de ozurlerimi kabul et lütfen.