A
Selam tum muslumanlarin uzerine olsun oncelikle bu forumun dusunceleri beni cok rahatsiz etdi ve muslumanlar hakda boyle dusunmeniz beni uzdu.Irak Sam Islam Devletine harici zihniyetli fitceni gibi kotu kelimeler kullanmak mucahidlere dil uzatmakdir. sizler rahat evlerinizde otururken yemek yeyib ailenizle sohbet ederken o mucahidler ailelerinden uzakta ALLAHin rizasini kazanmak icin her seylerinden gecmisler.ve Islamin uzun zamandir gormedigi izzetiin yasanmasina sebeb olmuslar ALLAHa hamd olsun.ve simdi dunyada Kuranla idare olunan bir devlet var ve biz buna sevinirken sizler agizindan cikanlari duymuyorsunuz.ve forumda acik bir adaletsizlik var DEVLEni sevenleri hemen kovuyorsunuz ama onlara ahlaksizca hakaret edenlere sesinizi bile cikarmiyorsunuz. bu bir haksiklik. IRAK SAM sizlere ne yapdi? yillardir gormedigimiz gormeye hasret kaldigimiz seriati getirdi . ALLAHIN istedigi gibi ama diger gurublar bir olub DEVLEYE saldirdi sizlerse onlari koruyorsunuz.
IRAK SAM ISLAM DEVLETI tum qruplara seslenmedimi gelin birleselim deye ama onlar ne yapdi?
Simdi belki benide kovarsiniz ama ben hakki soylemekden korkmam
IRAK SAM ISLAM DEVLETI tum qruplara seslenmedimi gelin birleselim deye ama onlar ne yapdi?
Simdi belki benide kovarsiniz ama ben hakki soylemekden korkmam