Sorumu Tekrar soruyorum...
Şimdi siz bunu normal birşey olarak görüyorsunuz bak aynı mesele yalancı peygamberlerin çoğaldığı halife hz ömer r.a döneminde de oluyordu..
Ben size mevzuyu direk anlatayım. Bir gün Hz.Ömer r.a'a gelen bir sahabe felan kişi bana ilham geliyor demekde dediğinde Hz.Ömer r.a vallahi o kişi doğruyu söylüyor zira şeytan da dostlarına ilham eder diyor
Devam edelim kardeş madem samimice yazıyorsunuz size bir kaç soru sorayım ancak hepsini birden sormayacağım tek tek kısa kısa soru cevap yapalım.
Kitaplarda Hz. Ali nin kendi kitaplarına isim verdiğini iddia ediyor.
Bu risalenin öyle bir ehemmiyeti var ki; İmam-ı Ali (R.A.) gaipten gösterdiği kerametlerle bu risaleye, “Âyet-i Kübra” ve “Asâ-yı Musa” adlarını vermiştir”
[Şuâlar, Yedinci Şuâ, c. I, s. 895 ]
Hatta Hz. Ali nin kendi kitaplarını vesile kılarak Allahtan yardım dilemesi sapkınlığın ve sapıklığın bir başka boyutu...
Said Nursî diyor ki: “İmam-ı Ali (R.A.) , Nur’un bölümlerinden haber verdiği sırada “Ayet’ül-Kübrâ hakkı için beni ani ölümden koru” deyip o Âyet-ül Kübra’yı şefaatçı yaptı ..
[ Şuâlar, On Beşinci Şuâ, c. I, s. 1116 ]
“Lâ ilâhe illallah’ın delili, basılı Âyet-ül Kübra Risalesidir. O emsalsiz hüccetin hârikalığı içindir ki; İmam-ı Ali (R.A.) , onu şefaatçi yapmıştır