kanıtla böyle birşey olduğunu bir resim bir video kanıtla hadi senin kanıtlamanı bekliyorum..teknoloji ve bilişim çağındayız...bir resim yada videoları bile yokmu hacda çekilmiş...
ibni feyz araya girme arkadaşım sıranı bekle
İstihbarata gidilmeyip hacca gidiliği için kayıt yapılamadı.
Ama şunu ifade edeyim bilgi olsun:
Yalan söylemeyeceklerine şahidlik(kefil) yapacağım, ayrı ayrı ilçelerde oturan Birbirini tanımayan 2 ayrı müslüman arkladaşım, farklı yıllarda hacca gittikleri halde hiç konusu değilgen hacı anlatmaları esnasında başından böyle bir vakıa geçtiğini, Risale derslerine davet edildiklerini bildirdiler. Tabi ikisi de reddetmiş. Hatta birisi Kuran okursanız gelirim hem Kuranın her harfine 10 sevap var bari burada bırakın risaleleri, diye ikazda bulunmuştur.
İmkan olsa ki , inanmayanları onlarla yüzleştirebilsem.
Şimdi siz inanmayabilirsiniz , çünkü sempatizansınız. Ama bu kişilerin risalelere ve said nursiye yaklaşımlarını bildiğim aynı zamanda bana bu vakıayı haccdaki bir yaşanmış olay olarak başından geçen kardeşlerim ayrı ayrı zamanlarda anlatmasından dolayı mümkün görüyor ve inanıyorum . Çünkü müslüman kardeşlerimin bu güne kadar yalanına şahid olmadım .
Bu anlattıklarım bütün nurcular için geçerli değildir.
bunu anlatmamdaki nedeninin sevgide şirke , alimleri rableştirme durumlarına düşüldüğünü gördüğümüzdendir.
Bizlerin akaidi , belli , itikad eserlerimiz, aldığımız ve uyguladığımız ölçü belli iken , sadece tasavvufçular kendilerine özgü değer ve kaideleri vardır . Bunlarda gaybi ve batıni işlerdir ki itikat ve ilim yönünden itibar edlmez , reddolunur.