Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
var... evet itiraf ediyorum... ben neznamı abisiyim... awesomede benim tesem pulçet te amca oğlu olur. islam abiyle kalu beladan tanışırız. halid le birlikte az kokoreç partileri yapmadık... gingin ablamın beyi kel enişte aslında kel değil. kafasında 3 tel saç var diye biz ona kel diyoduk vs. vs. herşey itirafımdır... oh bee... rahatladım ynok
ne zaman çıkarım peki sınavlarım var benim öyle bilmediğim yerlerde uzun süre kalamam :moral0 abicik nerde çabuk abicik gelsin bıraksın okulu falan öğrendiği yeter artık tedavi yapıp gitsin
ben varım... sakin ol... kronikleşmeden enazından sakin ol... :huhuuhuu sanırım senle ufak bir psiko terapi yapmak durumunda kalacaz. esasen ilaç tedaviside gerekir... olumsuz düşünce ve davranış biçimlerini değiştirmemiz lasım... ynok
yok sen olmaz hatırlıyorsan az önce sana güven olmıyacağını öğretmiştin bana sen şimdi terapi yapıyorum diye şizofren falan yaparsın cidden.abicikkkkkkkkkk
neznam ... kendine gel :şaplak ben abin değilim :şaplak ... ben deli hatırladınmı de-li :deli
klasik depresyon... tam tahmin ettiğim gibi, unutkanlık ve ne yaptığını bilmeksizin düşüncesiz hareket ve sözcükler... korkarımki olay kronikleşmeye başlamış... olmadı şinci :doktor