Soru Bu Sitede Fetullah’ı Eleştirmek Yasak mı?

Leprusal Çevrimdışı

Leprusal

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Neden Fetullah’ın sapkın fikirlerini ortaya çıkaran bu videoyu paylaştığım konu onaylanmadı ki?
Gerçekten anlamadım? Fetullah’da cübbeli gibi değil mi sonuçta onu ifşa etmemizi neden istemiyorsun adam babası öldü Kur’an’ın diyor.. Töbe haşa..

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
İbretik bir mesaj yazarı
Herkes görsün diye onaylamak zorunda kaldım.

İ Çevrimdışı

İlimSeven

Misafir
Cübbeliyi ve Mahmut Efendiyi bile İslam üzerinden eleştiren insanların ben Fetullah gibi bir Amerikancıyı savunacaklarını sanmıyorum. Zaten bu adamın sapıklığı herkesin malumu oldu.

Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

''Selef,selef ve selef...''
İslam-TR Üyesi
Fetullah'ın ne olduğu ilk günden belliydi zaten. Darbe yapınca tüm Türkiye anladı ne olduğunu. Konu darbeden yıllar sonra açılmış ve bencede ibretlik bir soru olmuş 🙂

B Çevrimdışı

burak12

Üye
İslam-TR Üyesi
Arkadaşlar fetöyü eleştirmek mesele değil ama dikkat edin gücün nehyettiklerini nehyetmelelim. Güce yakınlaştıkça iman azalır. Bu hükmü sanırım dün ebu davudda okuduğum hadisten çıkarıyorum. Gerçekten nefsinizin istemediğini nehyetmek lazım örneğin şuanki uşakları gözümüzün önünde dinini imanını satan maymunlar var

T Çevrimdışı

Turuncu

Üye
İslam-TR Üyesi
Arkadaşlar fetöyü eleştirmek mesele değil ama dikkat edin gücün nehyettiklerini nehyetmelelim. Güce yakınlaştıkça iman azalır. Bu hükmü sanırım dün ebu davudda okuduğum hadisten çıkarıyorum. Gerçekten nefsinizin istemediğini nehyetmek lazım örneğin şuanki uşakları gözümüzün önünde dinini imanını satan maymunlar var
Hurafe anlattı diye kimse dinden çıkmaz ki ama

Fetullah'ın ne olduğu ilk günden belliydi zaten. Darbe yapınca tüm Türkiye anladı ne olduğunu. Konu darbeden yıllar sonra açılmış ve bencede ibretlik bir soru olmuş 🙂

Haklısınız da, ancak bu Fetullah denen adamda ayrı bir sapkındı. Dinle ilgili garip ifadeler kullanırdı. Kur’an’ın babası öldü demesi bile ne derece saçmaladığını gösteriyor.

Geri
Üst Ana Sayfa Alt