E
Hayır alakası yok ben sadece izlediğim ve gördüğüm kadarıyla değerlendiriyorum tekfir etmekle alakası yok zaten mürcieyi bile teşfir eden bir alim dahi görmüyorum kardeşim lakin sana delilleri ile atayım İnşAllah o yüzden sana dedim kardeşim bana fiile küfür dediğini isbatla diye hakkına girmiyim şimdi gelelim onun mürcieliğe kaydığının isbatına... Birde ben mürcieliğe kaymadı im onların mürcie olduğunu bilmiyordum onuda belirtiyim ben 30 yaşındayım Ahi 16 yaşından beri selefi camianın içindeyim her neyse gelelim videoya tassuupla bakma olaya eğer bir hatam varsa şeytandandır. Yada yanlış anlamada dır. Bana ona göre yazki haksızlık etmiyim Ömer hocaya gelelim isbatla.Videoları baştan sona tekrar tekrar izle; her seferinde naklettiği görüşleri benimsemediklerini ve özetle; şirk/küfür fiiline şirk/küfür deyip, bu fiili işleyen herkesi de anında tekfir etmekte duraksayıp işin aslını araştırmaya ve hüccet ikame etmeye yöneliş var. Tabi ki cehaletin/tevilin kişiye, konuya vs göre mazeret olma derecelerinin olduğu görüşündedir kendisi de biz de..
Kardeşim başlattığın bu konu üzerinden daha 24 saat geçmemiş, ve sen bu tahrifçinin(ilk mesajdaki video) vesvesesine kapılmaktan kıl payı kurtulmuş vaziyetteyken şimdi de tekfirde aşırıya gidip vasat kişilere irca ithamına mı yöneliyorsun!
Burda açıkca fiilin küfür olmadığını söylüyor. Diğer videoları da atardım ama YouTube sorun çıkarıyor.