Cami İmamlarını Komple Kafir Gören Sapıkların Mesnedsiz İbretlik İddialarına Reddiye
www.islam-tr.org
Memurluk Yemini ve Küfür İçerikli Sözleşmelere İmzanın Hükmü Nedir?
Küfür Maddesi İçeren Andlaşmalara İmza Atmak Caiz mi?
Resmi Nikah ve Sözleşmelerdeki Maddeler, Tağutun Mahkemeleri ve Atılan İmzanın Durumu?
İlmi Konu - Cami İmamlarını Komple Kafir Gören Sapıkların Mesnedsiz İbretlik İddialarına Reddiye
As Salaamu Alaykum Özel mesaj yazamadigim icin burda yazmak zorunda kaldim. Diger konuya eklersiniz inshaAllah. Kardeşim, 2 nolu sorun için şunu söyleyeyim ki, eğer sen sorduğun sorunun cevabnı bilmiyorsan, başka bir ülkeden nasıl tekfir ediyorsun? Bu nasıl ilim , bu nasıl edebdir? Ben...
Memurluk Yemini ve Küfür İçerikli Sözleşmelere İmzanın Hükmü Nedir?
Çözüldü - Memurluk Yemini ve Küfür İçerikli Sözleşmeleri İmzalamanın Hükmü Nedir?
esselemu aleykum! Malumunuz memurlar asaletlerini aldıklarında bir yemin ettirilir. Bu yemin tam anlamıyla küfür sözleri içermektedir. Benim sormak istediğim: Yemin törenine iştirak etmeksizin, o yemini dil ile söylemeksizin, sadece bu sözlerin yazılı olduğu kağıt parçalarını imzalamak kişiyi...
www.islam-tr.org
Küfür Maddesi İçeren Andlaşmalara İmza Atmak Caiz mi?
Çözüldü - Küfür Maddesi İçeren Andlaşmalara İmza Atmak Caiz mi?
Es selamu aleykum ve rahmetullah, Küfür maddesi içeren andlaşmalara imza atmak küfür müdür? Bir çok antlaşmada ihtilaf durumunda tağutun mahkemesine yetki verdiğimin farkına vardım, aklıma takıldı şayet öyleyse Facebook, Youtube gibi hesaplarımı silmeyi düşünüyorum. Ve bu gibi andlaşmalarla...
www.islam-tr.org
Resmi Nikah ve Sözleşmelerdeki Maddeler, Tağutun Mahkemeleri ve Atılan İmzanın Durumu?
Çözüldü - Resmi Nikah ve Sözleşmelerdeki Maddeler, Tağutun Mahkemeleri ve Atılan İmzanın Durumu?
sa konu hakkında ki yazıları okudum.kafama takılan bir soru var.belediyeden alınan evlilik formun da tc nin 129. maddesi yeralmakta tc nin dinine göre aynen yazıyorum1-üstsoy ile altsoy arasında;kardeşler arasında amca,dayı,teyze,hala ile yegenler arasında 2-kayın hısımlıgı meydana getirmiş olan...
www.islam-tr.org