Niyetim bu yönde değildi. Ama yanlış anlaşılmaya müsait bir konu ise ve herkes yanlış anlaşılmaya müsait bir konu olması bakımında hemfikirse böyle bir konuyu açtığım için kusura bakmayın. Ve forum adminleri de öyle düşünüyorsa konu kapatılır inşaAllah.
Sorun olmaz ahi bu durum, yani kötü bir durum yok kötü birsey aramaya da gerek yok.Zaten kimin ne yaptigini en iyi Rabbimiz bilir. Gönlümüzdekini de kisiyi övmeden vesile oldugunu söylemekde beis görmüyorum. Zaten bu durum sahsidir. Normalde size faydali gelen kisi baskasi icin az faydali olabilir. Bir etkinlik gibi düsünmek daha dogru olur bu tür konulari yoksa A dan Z ye herkesin katkisi var.
Unutmamak gerekir ki, bir kisi alimde olsa o alimin ilminden istifade edecek birileri yoksa bu alim ecir torbasinin icini nasil daha cok doldursun? Yine avami düsünün ki o alimden istifade edip onun vesilesi ile hayrda yarismazsa o ecir torbasini nasil arttirsin. Yani iki durum da birbiriyle iliskilidir.
Konuyu yanlis yere cekmeden devam edersek sorun cikmayacagini umuyorum : )
Benim en faideli buldugum üyeler gecmisde olup burada suan olmayan, sitemizin kurucusu ve sponsoru kamil kardes, samanpan kardes, deli kardes, bayanlardan ismini bilmedigim 3-4 üye, pulcet44 kardes ve yine 1-2 sene zarfinda sitede bulunup, gerek teknik, gerekse de ilmi gerekse de yönetici konumunda olup burada suan bulunmayan ismini yazamadigim bütün kardeslerdir, zira suan sitemiz faal sekilde calisiyorsa bu kardeslerin vesilesi ile olmustur.
Hayra vesile olan hayr islemis gibidir dolayisi ile sizin burada en cook cokk faydali buldugunuz kisilerin cikmasinda onlarin da vesilesi oldugu icin bana göre en faydali kisiler onlardi... Rabbim kardeslerimizin yardimcisi olsun günahlarin bagislasin.