Bazı kardeşler için bir anlam ifade etmeyecek ve ha pkk ha siz düzenlemişsiniz farketmez diyecekler ama olsun ben yine kendimce güzel bulduğum bir gelişmeyi paylaşayım....
Az önce bir kardeşle telefonla konuştum...sanal vesilesiyle tanıştığımız bir kardeşle muhabbet ve kardeşliği sanaldan taşırıp reele dökmüş ve ziyaretleşmiştik,daha doğrusu o kardeşimz ziyaret etmişti,bende malesef onların bulunduğu yere gidememiştim,yoğun bir pkk bölgesiydi,onlar size zarar gelir diye istemiyorlardı gitmemizi...velhasıl bu kardeş gittiği bölgede(bölge ismini vermiyeceğim,çünkü yoğun bir pkk bölgesi ve bizlerden kimse yok oralarda,onların zarar görmesini istemem)memur ve islami çalışmalara başladı,geçen kutlu doğumda bulunduğu yerden 2 kişiyi diyarbakıra getirmişti ve bizede misafir olmuşlardı,çok etkilenmişlerdi ve pkknın yoğun yalan propagandalarının etkisini özerlerinden attılar ve adeta mekkedeki o şirk ortamındaki bilal ra gibi tek başlarına o kardeşle beraber çalışmalara başladılar,sayıları arttı ve en son bir kaç gün önce tüm zorlama ve tehditlere rağmen kutlu doğumu tek başlarına ve hiçkimseden yardım almadan gerçekleştiriyorlar,sübhanALLAH nasılda coşkulu ve mutluydular,sesleri kıpır kıpır...birileri oturduğu yerden bu bidattır diye dursun,birileride bedel verip o bölgede pkkya rağmen hemide tek başlarına ve hiç bir cemaat vb şemsiyenin altına giremeden bunu yapabiliyor..çok sevindim...ellerinden öpüyorum kardeşlerim..