İslamın kahramanı olmak kolay Mıdır ?
Onlar, Musa'b bin umeyr, Halit bin Velid, Ömer bin hattab ve bunlar gibi kimselerdir .
Tayyip Erdoğan'dan bunu beklemek Nasıl bir körlüktür ...
İsimleri ile bile cenneti özlediğimiz şu insanlarla Tayyip Erdoğan'ı aynı kefeye koymak için Nasıl bir siyaset anlayışına sahip olmak gerekir .
En fazla teşekkür etsin Tayyip Erdoğan'a .
Çok mu zor sadece teşekkür et mesela eğer sizin için olumlu şeyler yaptı ise ...
Allah sana doğruyu göstersin ey Erdoğan desin bu kadar merhametli isen, güzel dualar etsin ona ...
Neden bu kadar abartıyor ki ...
En kısa zamanda açık ve net herşeyin hem muhaysinin açısından hem bizler açısından ortaya çıkmasını dilerim.
İslamın tevhidin temeli, aslı şehadet kelimesi : lailahe illallah Muhammed'un Rasulullah' dır , Kuran'da en çok tevhid konusu geçer ,
İkinci olarak ta Kuran da en çok tevhidin Aslından olarak vela ve bera geçer .
vela dost edinmek sevmek
Bera uzak olmak beri olmak
İşte bu yüzden kim kafir kim mümin bilmek çoka önemlidir .
Kafiri dost edinen sünnetullah olarak onlara benzeyecektir isterse çok iyi bir mümin olsun, tevhide ters davrandığı için değişecektir .
Muhaysininin ilim olarak mesela şu an benden kat kat iyi olduğunu çok iyi biliyorum.
Ama belki bir dağ başındaki yaşlı aciz bir kadın ondan daha imanlıdır.kimsenin İmanını zahir dışında elbette bilemeyiz .
Allah hem ilim hem İman verirse ne güzel .
Ben Arapça tam ifade edemem İngilizce de ...
Tekrar söylüyorum , Allah Rıza'sı için bu Ada'ma en azından Tayyip Erdoğan'ın ve Türkiye'deki hukuk sisteminin işleyişini anlatın ... Ya da Başka şekilde uyarın, bir çok kişi bunu yapmalı ... Aynı anda ..
Ebu Katade onu zaten uyarmış tam bu konuda , muhaysini bu konuda hiç bir zaman net olmadığı gibi git gide abartıyor
Hepiniz şimdi bana öfke duyacaksınız
Zararı yok .
Allah'ın gazabından Allah'a sığınırım