İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Esselamun aleykum we rahmetullah kardeslerim.. Benim icinde dua ederseniz ALLAH cc icin cok sevirim.. Sıkıntılarımın hayrla sonuclaması icin dualarınızda beni de hatirlarsaniz sevinirim Allahu Teala hepinizden razı olsun.. Esselamun aleykum.
Allahin asanlasdirdigi isi kimse zorlastiramaz,Allahin zorlasdirdigi isi kimse asanlasdiramaz.HAY va AKAYYUM olan rabbim rahmetsin , tum muslumanlara sabr versin, sikintilarini gidersin,zor olan islerini asanlasdirsin .AMIN
forumdaki butun kardeslerden benim icin dua etmesini istiyorum akiler, bir paylasim var rabbimden dilegim bu paylasimin adil olmasidir .. bu paylasimin adil olmasi icin adil olan rabbimin adiyla kimsenin hakki bana, benimde hakkim kimseye gecmesin diye dua ediyorum sizde dua edin akiler rabbim kalplerimize sukunet indirsin hakkiyla tevekkul edenlerden olalim ...
Rahman ve Rahim olan Allah s.w.t butun muslumanlara bu dunyada iylik ve guzelik versin ahirettede iylik ve guzelik versin bizleri cehennem atesinden korusun, bizi goz acip kapayincaya kadar nefsimize birakmasin, bizleri cennete goturecek amelleri bize kolaylastirsin, yeryuzunde zulm goren ve cihad eden kardeslerimizin ayaklarini sabitkilsin olenlerin sahadetini kabul etsin, geride biraktiklarinada sabir versin ve onlari kimseye muhtac etmesin cehennemi onlara haram kilsin, Allah s.w.t'in selami rahmeti bereketi Allah Resulu a.s.v'a temiz ailesine, sahabesine ve kiyamete kadar guzelikle onlara tabi olanlarin uzerine olsun ... Muhakkak ki hamd âlemlerin Rabbi olan Allah’adır... AMIN
Allah bütün hastalıklarımıza şifa versin.Bütün müminlere hayırlı ömür ve hayırlı ölüm versin.Darda ve zorda kalanlarını selamete,sıkıntıda olanlarını huzura çıkarsın.Tevekkül edenlere sabır versin.Son nefesimizi kamil bir imanla alsın.amin.
−‘Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Hastalığı giderip, şifa ver! Sen şifa vericisin. Sen’den başka şifa verici yoktur. Hiçbir hastalık bırakmayacak şekilde şifa ver!