İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eger aılenız Allahın emrı geregı yıkılıyorsa amenna üzulmeyın Rabbım daha hayırlısını versın yok eger seytanın isı ıse
Sızı feraha cıkarsın bol bol bakara suresı okuyun yuvanz tezzamanda feraha kavussun rabbım bu acıyı yasatmasın
Cocuklarınzı anasız bırakmasın
Dunyalik bir mesele ise birbirinizi kirmayin göz açıp kapayıncaya kadar geçen dünya için. Maddi mesele ise rizki veren Allah, şüphesiz Allah insana tasiyamayacagi yuk yuklemez. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin size. Unutmayın her hale elhamdülillah...
Kardeşim bunlar imtihandır gelir geçer inşallah....evliliklerde bazen olur sen üzülme ümitsizliğe ve öfkeye kapılmamaya çalış ...yerinde sabit kal.. yuvanın temel taşı kadındır. ..kadın o evi terkedip gitmedikten sonra bi iznillah yıkılmaz.gönlün ferah olsun ...Allah yar ve yardımcın olsun..
Okuyup cevap vermis olmaniz dua etmeniz o kadar degerli ki benim icin hepinizden binlerce kez Allah razi olsun ben ayrilmak istemiyorum ama esim istiyor umarim dogru yolu bulur
Kardeşim eşinizin bu şekilde davranmasının altında bir takım sebebler oluşmuş ..bu sürecin normale dönmesi için biraz zamana hatta yıllarına mal olabilir ...sabretmen gerekiyor hemen bir kaç günde çözülecek meseleler değil.bu süreçte ve her zaman müslüman olduğun için dikkat etmen hususlar var. olur boşluğa düşer bir yerde tıkanırsan .
..sakın ve sakın ..mahremin olmayan hacı hoca ister Alim olsun bir erkekle telefonda internette ve yüzyüze dertlesme bir ünsiyet kurma senin dertleşeceğin kimseler sana hakkı ve sabrı tavsiye edecek aile üyelerin ve çevrende mümine hanımlardır.
Biliyorum sen böyle biri değilsin inşallah ama aklının bir kenarında bunlar kalsın..senin gıyabında evli olsun olmasın bütün kız kardeşlerime ablalarıma bu mesajımı iletmiş olayım...
4:35 - Eğer karı-koca arasının açılmasından endişeye düşerseniz bir hakem erkeğin tarafından, bir hakem de kadının ailesinden kendilerine gönderin. Bu arabulucu hakemler gerçekten barıştırmak isterlerse, Allah karı-koca arasındaki dargınlık yerine geçim verir. Şüphesiz ki Allah hakkıyla bilendir, her şeyin aslından haberdardır.
haftaya bi kardeşimizin mahkemesi var,dua edinde inşaALLAH beraad eder nitekim koğuşumda çok tekfirci var diyor beni hücreye almalarını söyledim almıyorlar diyor. kendisini de çok özledim
haftaya bi kardeşimizin mahkemesi var,dua edinde inşaALLAH beraad eder nitekim koğuşumda çok tekfirci var diyor beni hücreye almalarını söyledim almıyorlar diyor. kendisini de çok özledim