İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah hepinizden razı olsun ..çok zor günler geçiriyorum rabbim bize ve bizim durumumuzda olan anne babalara yardım etsin sabırlar versin ..Allahumme amin...
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben istanbul Zeynep kamil çocuk hastalıkları hastanesinde görevliyim..
Ben tasavvuf ehliyim , ve selefi bir arkadaşımın 2 yaşında Huzeyfe isimli çok tatlı bir bebeğide aynı durumdaydı biz burda tedavi ettik şimdi elhamdulillah sağlığına kavuştu..
eğer kronik astım hastası ise bunu zaten ömür bou çekecek, ama zatürre riski var ise çocuk branşında ihtisas yapmış hastane ve doktora götürmek lazımdır..
şunuda unutmaki kardeş; zatürre artık eskisi gibi tehlikeli bir hastalık olmayıp tedavisi mümkün olan hastalıktır...
bir sıkıntımdn dolayı acil duaya ihtiyacım var.... toplulukla yapılan dular kabul olur.. bana dua ederseniz sevinirim...Allah hepinizden razı olsun ....
Yarın inşaALLAH ehliyet sınavına giriyorum.bu mübarek günde bu garip kardeşinizi dualarınızda unutmayın inşaALLAH
“Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona, ‘duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.”