Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Dua İsteyenler Buraya

ebuyusuf Çevrimdışı

ebuyusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah azze ve celle sizi hayırla mükafatlandırsın


Sizide kardeşim wallahi kalpler yanlızca Allahı anmakla huzura kavuşuyor tüm karamsarlık ve sıkıntılar şeytanın kalplere hücumundan kaynaklanıyor

Rabbimize yönelip secdelere kapanıp gözyaşlarımızla seccadeleri ıslatmamız şeytanın tüm saldırılarını darmaduman edecektir

Rabbimiz yüreğinize genişlik versin
 
Halid Ahmed Çevrimdışı

Halid Ahmed

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İlgileriniz ve dualarınız için çok sağolun.Vallahi çok sevindim ve heycanlandım.İnsan yakınlarından göremiyor bu ilgiyi.Azametli Arşın Sahibi sizden ebediyyen razı ola,işlerinizi kolaylaştıra,üzerinizdeki rahmet ve bereketi artırsın,hayırlı eşler ve nesiller versin,her türlü fitneden muhafaza buyursun,Alemlerin Rabbi ve Allah ın resulu sizi sevsin,amin.
 
KAYA Çevrimdışı

KAYA

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Selamınaleykum ve rahmetullah.Ey Allah a ve ahiret gününe iman eden güzel ahlaklı kardeşlerim.Dualarınıza benide katar mısınız?Gurbetteyimde canım,ruhum daralıyor.Tanıdıklardan dua istiyorum ama duanın da cimriliğini onlarda gördüm,SubhanAllah,mümin cimri olur mu?Birde dua için?Vallahi sizi kardeş bildin,tanımasamda Allah için seviyorum.Canım çok sıkkın,depresyondayım resmen,ne olur o güzel dualarınıza benide katın,Allah razı ola
Rabbim ferahlık versin sana sıkıntılarını hayra çevirsin . bizleride af eylesin .
 
A Çevrimdışı

Abdulvahid Selam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Allah yardımcı olsun. bundan 15 yıl kadar önce bu şekilde bende depresyona girip 48 kiloya kadar düşmüştüm. psikolog falan hikaye. Allah'a sarıl, Allah'ı zikret bu şekilde Allah'ın izni ile kurtulursun. Benim kurtuluşumda bir abimin şu sözü çok etkili olmuştu.
"Müslüman eğere depresyona giriyorsa imanını gözden geçirsin. Allah'a imanında zayıflık olmayan kaza ve kadera tam iman etmiş olan psikolojik olarak yıkılmaz çünkü başına gelen musibetlerin imtihan olduğunu bilir. günahlarına kefaret olduğunu bilir." demişti. Bu sözden 1.5 ay sonra 58 kilo olmuştum. Çünkü kafamdan sıkıntıların kaynağı gitmişti.
 
İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah icin turkmen dagindaki kardeslerimiz icin dua delim.Cok zor durumda oldugu haberleri geliyor.Allah icin gece namazlarinda dua edelim.Rabbim onlarin canlarini, namuslarini muhafaza etsin.Rabbim onlara boyun bukturmesin,zalimleri sevindirmesin.Rabbim kardeslerimize yardim etsin,onlari zor durumdan kurtarsin.Onlar bizim canlarimiz.Rabbim gorunen ve gorunmeyen ordulariyla onlara yardim etsin.Allahumme amin aminamin.
 
İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bircok haber var; lakin net degil.Olumsuz yonde haberler geliyor; ama kardeslerin direndigi haberleride var.Yarin netlik kazanir, Allahualim.Biz dua edelim, Rabbim yuzlerini ak eylesin.
 
İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Türkmen dağında rejimin ele geçirdiği herhangi bir köy yok. Mücahidler uçaklar ve top atışlarından aileler etkilenmesin diye köyleri tedbir amaçlı boşalttılar. Ayrıca rejimin alabildiği yer sadece bir nöbet yeridir. O da en kısa zamanda geri alınacak.
Umit Erdogan

Umit kardesimizin haberi inseAllah dogrudur,yuregimizi serinletti.Olumsuz yonde bircok haber var... Türkiye sinirina dogru gelen ucbin civarinda aile oldugu soyleniyor...Rabbim muslumanlara zulum eden o siilere pisliklere firsat vermesin ,onlarin yuzunu guldurmesin.Bizim duamiz gonlumuz yuregimiz kardeslerimizle onlarla birlikte olamasakta.
 
Nesîbe Lena Çevrimdışı

Nesîbe Lena

"عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا"
Süper Moderatör
Esselamu aleyküm. Öncelikle Dua isteyen ve duaya ihtiyacı olan tüm kardeşlerim hakkında hayırlısı olsun ve hayırlı olan Gönüllerine razi olsun. Rabbim tüm kardeşlerin ayaklarını islam üzere sabit kılsin. Allah şehadet dileyen her gönüle şehadeti nasip etsin.






Herkes gibi bende sizden dua istiyorum inşaallah. İlmimin ve imanımın artması için öncelikle ve hakkımda hayırlı olanın gönlüme rızası için. En önemlisi her tevhid Ehli Müslümanın yüreğinde ki sevdaya - Şehadete - Vuslatı için. Allah sizlerden razi olsun. Vesselâm.
 
Üst Ana Sayfa Alt