"Gidememeleri' diye bir şey yok. Olmayan şeyleri varmış gibi yutturuyorlar birkaç kişi sonra bazıları da hemen atlıyor buna. Velevki hiç gidememiş olsalar da bunun dünyanın düz olmasıyla alakası yok. Dünya düz diyenler genelde güneş küçük antartikanın ötesine geçirmiyorlar gibi tiye dahi alınmayacak komik cümleleri de aynen bu şekilde. Antartikadan bal gibi de geçiriyorlar insanları. 2013-2014 seneleri arasında Antarktika’ya yolculuk yapan kişilerin sayısı IAAO (Uluslararası Antarktika Birliği ve Tur Operasyonları) verilerine göre 37,045 kişiydi. Bunların içinde uçak seyahati de var.
Son olarak ingilizce bilenler internetteki uydurma videolar yerine RationalWiki, Live science, The guardian, Popular science, Nerdist, Skeptoidin dünyanın düz olduğu iddiasıyla ilgili makalelerini okursa olay netleşir. Çevirileri var mı bilmiyorum.
Hadi bunları yapmadınız bir pilotla konuşun uçağı kullanırken belirli aralıklarla dünyanın yuvarlıklığı sebebiyle aşağı manevralar yaptığını teyid ettirin. Bu da gol değilse ben daha konuşmuyorum