İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim günlüğümüz görüntülü kaydolunuyor .
GÜNLÜK sana sadece tek birkez yazacağım RABBEL alemin benim canımı sana ve resulune inanların canını müslüman olarak al beni ve kardeşlerimi mumin hal üzerine haşreyle
Bugün sevdiğim bir insanla tartıştım .Kendimi motive için yürüdüm yürüdüm.Mevlama dert yandım. Sevdiğim bir insanı ziyaret ettim.Ders çalışçam lakin canım istemiyor.Rabbim gayretli olabilmeyi,muvaffak olmayı rızanı kazanmayı nasip et.
Bugün sevdiğim bir insanla tartıştım .Kendimi motive için yürüdüm yürüdüm.Mevlama dert yandım. Sevdiğim bir insanı ziyaret ettim.Ders çalışçam lakin canım istemiyor.Rabbim gayretli olabilmeyi,muvaffak olmayı rızanı kazanmayı nasip et.
bugün mevlevi türbesine gittim afyonda,ailecek o civarları geziyorduk yoksa zaruret olmadıkça uğramam oraya.bir cami var ki abilerim bir sürü tabut,içinde bir sürü efendiler hazretlerin ölüleri,bir kalem kağıt da getirmemişim ki yazayım hadisi cami girişine "kabirlerinizi mescid edinmeyiniz" diye.cehalet nereye götürmüş şu vatanımı geçmişte de,şimdi de nasıl uyutuyorlar.
bir mealciye hakkı anlatmak,ve onun inadına aklını ve meal kitabını mutlak delil kabul etmesi,diğerlerini reddetmesi.ben yoruldum adam yorulmadı,Allah bunların hepsini ıslah etsin hidayete ulaştırsın.