İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer şuan masamda durmuş olsaydın ben ikinci satır olmasa muhtemelen üçüncü satırda yazım hatası yapacaktım sonra o sayfanı yırtıp atacaktım tekrar yeni, temiz sayfana yazmaya başlayacaktım bu sefer ki üçüncü satır olmasa beşinci satırda yazım hatası yapacaktım ve ben yine o sayfanı yırtıp atacaktım sonra anlayacaktım ki hatalı, günahkar hayatımız gibi temiz, hatasız bir sayfa olmayacak...
Ben yine yeniden hep bekliyorum, kalemimin gülücükler saçacağı günleri.
Sabırsızlık denen illete yakalanmışım. Sonumun şükürsüzlük olacağından endişem...
Ey gidi gunluk bugunde ne amellerle doldun tastin gunahlarimi goster bana ki attigim her okla kafire dolansin umugune dizilsin hayri goster bana uzattigim her cicekde mazlum huzur zalim korku duysun.
Allah bizi birden yok edebilir. Biz de hiçbir şey hatırlamayız. Aynı doğmadan önce hiçbir şey hatırlamadığımız gibi. Ne kadar korkunç değil mi ? Fakat şüphesiz Allah asla vaadinden dönmez. Öleceğiz ve hesaba çekileceğiz.