Rabbim azze ve celle razı olsun abi, çok teşekkür ederim. Belirsizlikler insanı çok yoruyor, sanıyorum bu da sabrımı zorlayan bir nokta oldu. Sağlıklı düşünme yetimi kaybetmemin önüne geçecek tavsiyeler aldım bu akşam forumda elhamdulillah.Kardeşim sakin olman gerekiyor.hemde çok sakin.hepimiz emin ol bu durumlarla karşılaştık ve hala devam ediyor.buradaki en önemli püf nokta senin yılmaman ve sabırla Allah’tan evvela kendin daha sonra ailen için hidayet istemendir.acele edersen yorulursun,yılarsın.ilk zamanlar da karşındakilerden senin inancını,akideni,menhecini hemen kabul etmelerini ve onaylamalarını ve hatta aynı akideye sahip olmalarını şiddetle ister insan ve herşey hemen olmayınca umutsuzluğa düşebilir.bu çok tehlikeli olabilir Allah muhafaza insanın kendi ayağını kaydırabilir. Bu yüzden bu yollardan geçmiş ve hala geçiyor olan biri olarak tavsiyem sakin ol ve sabret.kendini geliştir,ilmini artır ve bununla amel etmeye çalış.ilmin arttıkça hem kendine hem de çevrene emin ol daha çok faydalı olacaksın.ilim tahsil ederken de yalnız Allah rızası için ve Rabbini daha iyi tanıyabilmek için tahsil et.Rabbim mutlaka sana yardım edecektir.
Ey kalpleri değiştiren Allah'ım, kalbimizi dinin üzere sabit kıl diyerek bitireyim bugünlük. Dinlenmeye ihtiyacım var.