İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar ben geldiim gelmesine ama, benim bi maruzatim var ya. bildiginiz üzere youtube denen video paylasim sitesinde, Efendimiz(s.a.v.) e hakaret videolari hazirlayan mahlukatlar var. Mustafa kemale hakaret ediliyor diye tr de bir hafta youtube kapatildi, o kadar $ikayete ragmen youtube´u kapatmiyorlar. bizde arkadaslarla youtube üzerinden bi grup kurduk,dinimize hakaret eden ahlaksizlarin birer birer üyeliklerini siliyoruz elhamdulillah. artik böyle mikroplara pabuc birakmayacagiz ins. ama destege ihtiyacimiz var. ne olursunuz bize katilin.Allah(c.c.) rizasi icin, youtube´da üyeligi olan bize katilirsa cok seviniriz. daha fazla bilgi almak icin, bana yazabilirsiniz. kardeslerim ne olursunuz duyarsiz kalmaayalim...
selam ve dua ile.