Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Duyuru Girişler de Burdan Olsunn..

• Konbuyu başlatan "iNŞiRaH"
  • Başlangıç tarihi
deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
senin geldiğin yerde, ses sedanın olmaması mümkünmü... :huhuuhuu kaçııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn mikro citlenbik geliyoooooooooooooooooooooo :eek:hafalanoldum :korktum :böööö :ürkütücü

hayalet Çevrimdışı

hayalet

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
can kardesim ve aleykumselam aslinda bende gec kaldim ya neyse sabah el hayr :islam-tr
deli ' Alıntı:
senin geldiğin yerde, ses sedanın olmaması mümkünmü... :huhuuhuu kaçııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn mikro citlenbik geliyoooooooooooooooooooooo :eek:hafalanoldum :korktum :böööö :ürkütücü

niye kacalim o kotu bi kardes mi yaramazmi :soruişareti :soruişareti

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
yok... sadece kurabiye canavarından daha tehlikeli, tazmanya canavarından daha obur, mikro citlenbik bi kardeşimiz. sayesinde en son çukutayı nezaman yediğimi hatırlayamıyorum :dillll

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
hiiiiiiiiiiiiii yazık sana verim iki dakkalık yer yan koğuş hemen görevlilerle gönderim ister misin :üzgünüm

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
nie ben sana göndertim dedim sen ben giderim dedin gitmişken banada alsan sank,i bişey olacak sen pinti olmayamı başladın yoksam ahi :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
ossun. ben pintiyim. senin yerinede yerim. sana yok :dillll

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
sahici ne kadar pintiymişsin dicem ayıp olacak senbenim yerime ye o saman bende senin yerinde iki tane yiyim bak şimdi yiyorum :cimcime2

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
:)sümeyye:) ' Alıntı:
nereye bakkalamı banada alıver bi çukuta olurmu antep fıstıklı
hani oralarda bakkal yoktu :huhuuhuu üsülmeyin uyumamak ve dinç kalmak için o kadar çok cukalata yemeye başladım ki butun sıtenın yerıne yemiş oluyorum zaten siz üzülmeyin yani :lolipop

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
:korktum tesekkurler hazal ablam bunlar bana bugunluk yeter sagol :güldüm(gerisine yeter mi bilmiyorum ama)

Üst Ana Sayfa Alt