Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Duyuru Girişler de Burdan Olsunn..

• Konbuyu başlatan "iNŞiRaH"
  • Başlangıç tarihi
deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
günaydınlar efenim... günaydınlaaar... :uykulu

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
selamun aleykum ey cemaati müslimin :: ben geldiiiim ey site ahalisi :cimcime2

Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
sorma ablacim, iki gün önce bi konu acmisdim, youtube ile ilgili. youtube da efendimiz (s.a.v.) e hakaret eden videolar yapiorlar ve bizde böyle ahlaksizlara dayanamiyorduk.youtube üzerinden bi grub kurduk, bu ahlaksizlarin üyeliklerini siliyoruz, ama destege ihtiyacimiz var.bende buradan yardim gelir diye konu actim, ama abimiz konuyu silmis.inanki destek gelecek diye beklerken böyle birsey beni cok üzdü....
isin kötü yani grubumuzdakilere ben haber vermisdim:"müslüman kardeslerimizden kesin destek gelecek " demisdim, duyanlar nasil sevindiler bilemezsin.
simdik onlara ne söyleyecegimi bilemiorum....
"size meth ettigim,mutlaka destek gelecek dedigim forumda faaliyetimizi anlatan konu silindi, kardeslerimiz konuyu yazmama bile izin vermedi" mi diyecegim...???

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
:)sümeyye:) ' Alıntı:
selamun aleykum ey cemaati müslimin :: ben geldiiiim ey site ahalisi :cimcime2

Ve aleyküm selammm.. Hoşgeldinnn.. ::

~irem~ ' Alıntı:
sorma ablacim, iki gün önce bi konu acmisdim, youtube ile ilgili. youtube da efendimiz (s.a.v.) e hakaret eden videolar yapiorlar ve bizde böyle ahlaksizlara dayanamiyorduk.youtube üzerinden bi grub kurduk, bu ahlaksizlarin üyeliklerini siliyoruz, ama destege ihtiyacimiz var.bende buradan yardim gelir diye konu actim, ama abimiz konuyu silmis.inanki destek gelecek diye beklerken böyle birsey beni cok üzdü....
isin kötü yani grubumuzdakilere ben haber vermisdim:"müslüman kardeslerimizden kesin destek gelecek " demisdim, duyanlar nasil sevindiler bilemezsin.
simdik onlara ne söyleyecegimi bilemiorum....
"size meth ettigim,mutlaka destek gelecek dedigim forumda faaliyetimizi anlatan konu silindi, kardeslerimiz konuyu yazmama bile izin vermedi" mi diyecegim...???

Konuyu görmedim bilem neydi ki acaaba merak ettimm.. Silen kim ki??

Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
yukarida anlattigim konuydu sadece...
islam4ever abimiz sildi :(:(:(:(
neden silindigini abimizden baskasi bilmiyor:(

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
islam abicik yaptıysa vardır bir bildiği. bir danışalım ozaman bakalım niye yapmış kardeşim...

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
eee neden yapmış sordun mu bende merak ettimm..

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
sordum. şuan nette olmadığı için cevap veremiyo... nete girdiğinde anlarız işin detaylarını :huhuuhuu

Üst Ana Sayfa Alt