sanada... çok başarılısın...işini iyi yapıyorsun.
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 16 Ocak 2008 #21 sanada... çok başarılısın...işini iyi yapıyorsun.
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 16 Ocak 2008 #22 teşekkür ederim... keşke herkes verdiği sözde de dursa :buneya
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 16 Ocak 2008 #23 söz verirsem tutarım aksini idda edebilecek yoktur Allahın izniyle... sen farketmiyorsan bilemem
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 17 Ocak 2008 #27 deli ' Alıntı: :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... gülmeee
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 17 Ocak 2008 #29 Sa Ben geldıııııııııııımmm :güldüm
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 17 Ocak 2008 #31 Sen bekcimisın gelenlerı karsılamak ıçın ?Hosbulduk .A dusundumde sanırım sen bu bolume hıc yazmıosundur cunku hıc cıkmıosun kı gıresın foruma ))
Sen bekcimisın gelenlerı karsılamak ıçın ?Hosbulduk .A dusundumde sanırım sen bu bolume hıc yazmıosundur cunku hıc cıkmıosun kı gıresın foruma ))
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 17 Ocak 2008 #32 bu espirileri nereden öğrendin. bence her yerde kullanma... belki birgün lazım olur, ama şu sıralar asla :benkizgin
bu espirileri nereden öğrendin. bence her yerde kullanma... belki birgün lazım olur, ama şu sıralar asla :benkizgin
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 17 Ocak 2008 #34 Tamam yıne buyukluk bende kalsın ozur dılerım bıdaha olmaz
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 17 Ocak 2008 #35 s.a. giriş burdan değil dediler bazıları ama olsun ben geldim işte....
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 18 Ocak 2008 #36 Awesome ' Alıntı: kızdın mı? Genişletmek için tıkla ... yooooooo.. niye kısacakmışımki :huhuuhuu
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 18 Ocak 2008 #37 deli ' Alıntı: Awesome ' Alıntı: kızdın mı? Genişletmek için tıkla ... yooooooo.. niye kısacakmışımki :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... belli olmas delisin ya.... sağ sol belli olmiii ::
deli ' Alıntı: Awesome ' Alıntı: kızdın mı? Genişletmek için tıkla ... yooooooo.. niye kısacakmışımki :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... belli olmas delisin ya.... sağ sol belli olmiii ::
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 19 Ocak 2008 #39 deli ' Alıntı: ne kısması karrrrdişimm :benkizgin Genişletmek için tıkla ... Bakın şimdi hiç kızmışmış ( buuu..
deli ' Alıntı: ne kısması karrrrdişimm :benkizgin Genişletmek için tıkla ... Bakın şimdi hiç kızmışmış ( buuu..
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 19 Ocak 2008 #40 sifir ' Alıntı: deli ' Alıntı: ne kısması karrrrdişimm :benkizgin Genişletmek için tıkla ... Bakın şimdi hiç kızmışmış ( buuu.. Genişletmek için tıkla ... ben hiç kısmamki bikerem :benkizgin
sifir ' Alıntı: deli ' Alıntı: ne kısması karrrrdişimm :benkizgin Genişletmek için tıkla ... Bakın şimdi hiç kızmışmış ( buuu.. Genişletmek için tıkla ... ben hiç kısmamki bikerem :benkizgin