heee nolcak yaş iftira atmıyorum sen ona dua et :lolipop
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Mar 2008 #341 heee nolcak yaş iftira atmıyorum sen ona dua et :lolipop
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Mar 2008 #343 nie vuruyonuz ki :üzgünüm bu gün herkeş bana kötü davrandı ühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü küstüm işte :hıh
nie vuruyonuz ki :üzgünüm bu gün herkeş bana kötü davrandı ühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü küstüm işte :hıh
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Mar 2008 #344 haydı gelın çay ısmarlıyam sızede kuslerı barıştıralım :yale :yale :yale :güller :yale
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 14 Mar 2008 #345 tamım... ben çayları getireyim :çay :çay :çay
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Mar 2008 #349 hosgeldın hazal abla :islam-tr bende geldıııııımmmmmmmmmmm
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 16 Mar 2008 #351 :islam-tr bende geldim... sabah hayırlarınız şerifli olsun :aklımkarıştı
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Mar 2008 #352 :islam-tr Ben de geldim hayırlı sabahlar (sabahı şerifleriniz hayr olsun ) :güldüm
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Mar 2008 #353 :islam-tr :islam-tr :islam-tr bende geldimm bende geldim hayırlı öğlenlerrr :ahaboleoldum
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Mar 2008 #356 Ben pek anlayamadım burda ıkı tane delıden bahsediliyor sanırım tmam bırı deli zaten de öbürü kim ki? :moral0
Ben pek anlayamadım burda ıkı tane delıden bahsediliyor sanırım tmam bırı deli zaten de öbürü kim ki? :moral0
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Mar 2008 #357 :güldüm :lolipop lolipop istermisin hazal ablaaa ? :cimcime1
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 16 Mar 2008 #358 Esselamü Aleykümmm.. Hayırlı akşmalarr.. :islam-tr :güldüm
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Mar 2008 #359 selamun aleykümmm gezdim gezdimm ben de geldimm :islam-tr :islam-tr
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 16 Mar 2008 #360 raba_84 ' Alıntı: selamun aleykümmm gezdim gezdimm ben de geldimm :islam-tr :islam-tr Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeş sende hoşgeldinn..
raba_84 ' Alıntı: selamun aleykümmm gezdim gezdimm ben de geldimm :islam-tr :islam-tr Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeş sende hoşgeldinn..