barış ilan ediyorum ahi çukuta istermisin :lolipop
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Mar 2008 #401 barış ilan ediyorum ahi çukuta istermisin :lolipop
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 26 Mar 2008 #402 :aklımkarıştı :ağzımınsuyuaktı :acıktım
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Mar 2008 #403 ilk önce barışa ewet demen lazım
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Mar 2008 #405 tamam senin yerinede yedim çukuta :cimcime2 :cimcime2 :cimcime2
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 26 Mar 2008 #406 :şaplak :yakalarsam :gözlerimebak :nıtnıtnıt :hayır :aşşağı :çattık :idam :saldırgan ışık
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Mar 2008 #407 ne var sana vereceğimi sandın kendim çok yiyebilmek için sormuştum :lolipop
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Mar 2008 #408 :huhuuhuu ben kendı payımı ıstıyorum benım yerıme sakın yeme :üzgünüm
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Mar 2008 #410 :şaplak :şaplak nıt herkesin yerine yerim ayırmak yok errir sonra hem saten
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Mar 2008 #412 yesen ye az sonra bıter senınkı ,bende ıkı paket var :cimcime2
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 26 Mar 2008 #413 ohhh beeeeeeee, sonunda gelebildiniz agac oldum burda yahu , kimse yoktu bekle bekle yaprak veriordum az kalsin:=) hos geldiniz safalar getirdiniz, esselamu aliküm Islam alemi :yale :yale :yale :yale
ohhh beeeeeeee, sonunda gelebildiniz agac oldum burda yahu , kimse yoktu bekle bekle yaprak veriordum az kalsin:=) hos geldiniz safalar getirdiniz, esselamu aliküm Islam alemi :yale :yale :yale :yale
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Mar 2008 #415 ben geldim selamun alykum :islam-tr
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Mar 2008 #417 bende geldım ınternetımın yettıgı kadar ıns
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 29 Mar 2008 #420 nerde kalmistiniz biz zaten en son ne zaman ayrildikki :bilmiyorum :bilmiyorum :bilmiyorum :soruişareti
nerde kalmistiniz biz zaten en son ne zaman ayrildikki :bilmiyorum :bilmiyorum :bilmiyorum :soruişareti