Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasıl mı yararlanacaksınız komik soru ama neyse Bir sürü kategori var hangi konuyla ilgilenmek istiyorsanız açın okuyun efendim eğer bir kattı veya öneri vs. bulunmak istersenizde Cevap ver kısmına yazınız ...
Selam bahşedilen kitabı varlığına ruh edinme yolunda olan bütün kardeşlerime ,benzersiz saygı ve teşekkür bizleri kendisine kul olarak yaratan yüce zatını tanıma yollarını kolaylaştıran ,YÜCELER,YÜCESİ,RAHMAN VE RAHİM ULU ALLAHA
hayırlı akşamlar
ben yeni üye oldum sitenin içeriği hoşuma gitti hak olan islamı çok güzel ele almış inşallah bende bu siteden yararlanırım emeği geçenlere ALLAH ecirlerini versin aeo
Canlar ben geldimmm uğrip gidiyorumm bir selam edim dua istim dedimm :/ Cumartesi-Pazar sınav bilirsiniz belki dua edin olur mu_?? Allah'a emanet olun , Kendinize dikkat edin .... Hayırlı Akşamlar , EsSelamü Aleyküm ... ve Dua iLe ..
Aleykum Selam ziyaretin icin Allah razi olsun yine bekleriz, Allah yardimcin olsun, euzubesmele cek, 3 ihlas, 1 fatiha, kisaca oku üfle gir yani tabi önce calisicaksin, calismadan olmaazz
Aleykum Selam ziyaretin icin Allah razi olsun yine bekleriz, Allah yardimcin olsun, euzubesmele cek, 3 ihlas, 1 fatiha, kisaca oku üfle gir yani tabi önce calisicaksin, calismadan olmaazz