Konuyu okurken dedim bi gün sıra bana gelecek, tabi Alketa’nın gözünden kaçsam şaşardım zaten ))
Valla Alketa’cım benim yaklaşık son üç senedir gündemim şu an 92 cm, 14 kilo, ve yaramaz mı yaramaz bir yumurcak olan oğlum. Biraz geç yaşta tekrar anne-babalığa layık gördü Rabbim hamdolsun 4. evladımız Muaz dünyaya geldi ve bütün gündemimiz değişti.
20 senedir çalışan anne olan ben artık işten çıkıp “yaşlı” anne olduğum için bari kalan enerjimi de kendi evladıma harcayayım dedim ).
Size bir şey itiraf edicem kaç senedir çalıştım ama ev hanımlığı kadar zor meslek yokmuş onu anladım))
Şu an hayatımız çok inişli çıkışlı. Çocuklar büyüdükçe herşey daha zorlaşacak derlerdi de inanmazdım. Küçükken hem işe hem onlara hemde ev işlerine yetişen ben şimdi çalışmamama rağmen hem fiziksel hem psikolojik yönden inanın çok zorlanıyorum.
Bizim evde hem ergenlik döneminde, hem üni stresini yaşayan, hem lise son sınavlarından bunalan hemde annesi bu üç çocuktan bunalmış bir Muaz var ))
Fazla uzatmayayım, herkesin duasını beklerim. Bende her namazımda şu duayı tekrar ediyorum:
“Rabbim bizi sana boyun eğen kullarından kıl ve neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar”
Allahumme amin.
Ne
Senin cocuklar boyun kadardi hayal meyal hatirliyoruum
Muaaaz mi geldiii yani simdi
Ey maşaAllaah.
Yani ben teyze mi olduuummmm.
Yasli anne de neymiş be
Cok sevindim
Burada daha fazla cosamiycam ozele geliyorum
Bu gundem beni asiri mutlu etti cunkuu.