Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla ben son sene feme gitmiştim dersane olarak ... ondan önce finaldi... ilk sınıflarda kızlar biraz terbiyeli usturuplu oluyor öyle kız erkek ilişkileri yok .... ama okul cok tehlikeliydi sende ya sınıf Yüksel ya da baska dersaneye git inşeallah
valla ben son sene feme gitmiştim dersane olarak ... ondan önce finaldi... ilk sınıflarda kızlar biraz terbiyeli usturuplu oluyor öyle kız erkek ilişkileri yok .... ama okul cok tehlikeliydi sende ya sınıf Yüksel ya da baska dersaneye git inşeallah
tahminimce kardeşlerin arayıp bulamadıgı bır resım genel olarak twitter profıllerınde kapak fotosu ve ordan alınamıyor. inşallah arayıp da bulamayanlara sevindirici bir resim olmuştur
tahminimce kardeşlerin arayıp bulamadıgı bır resım genel olarak twitter profıllerınde kapak fotosu ve ordan alınamıyor. inşallah arayıp da bulamayanlara sevindirici bir resim olmuştur
heee ... biz ne bilek gurban rockcı işareti nasıldır nassı değildir cahilliğimize ver akhi
bende diyom ülkücü işareti ne alaka , ne zamandan beri ülkücüler öyle önemli oldular
Valla mi Allah razi olsun.hep camide faydasiz ilimfen doymayan nefisten kabul olnayan duadan derken bu soz gefiodu sanki cocuklugumdan beri biyle saniodum Allah razi olsun.