Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Saçmalaması

O Çevrimdışı

omermuslim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
aynen abi, adam geberdi ama mezardan yönetmeye devam ediyor, piskopat tarafim diyor anit kabiri havaya uçur, elektronikle ugastigim için bir helikopter yap bomba yükle oraya gönder ve boom:hmmm::krnz::harika:[/QUOTE]

Umumi hela yapılmalı orası :)

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
hangi elektrik.. elektronikmi, elektroteknikmi vs vs
Abi bildigin elektrikci yaw.. Dancasi installationteknik.. Google translate tesisat teknigi diyor... dogru mu bilmiyom :kötü: Alamanciyim gardas turkcem pek iyi degildir.. :D:D

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
tamam gardas anladim google'den installation technique yazdim herhalde odur;) benim bildigim 2 elektrik dali var:
1 büyük voltla çalisiyor
2 küçük voltla çalisiyor
tabiki elektrik meslekleri yüzlerce, çok var yani:)

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
tamam gardas anladim google'den installation technique yazdim herhalde odur;) benim bildigim 2 elektrik dali var:
1 büyük voltla çalisiyor
2 küçük voltla çalisiyor
tabiki elektrik meslekleri yüzlerce, çok var yani:)

Anlasiliyom yani. Buna da sükür. Burda böyle tipler de var.:D:D

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
:komik:bundan daha beterleri vardir, ben sahsen fransizcayida çok güzel konusurum türkçeyide, yazili oldunmu anlarim ama karsi karsiya olursa söz vererem:D birde sivas sivesi var pek anlamam desene yandik:confused:

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
:komik:bundan daha beterleri vardir, ben sahsen fransizcayida çok güzel konusurum türkçeyide, yazili oldunmu anlarim ama karsi karsiya olursa söz vererem:D birde sivas sivesi var pek anlamam desene yandik:confused:
Sivas sivesi iyidir :harika: Orjinal türkce odur aslinda. "Ne yapiyorsun?" da neymis orjinali "nörüyon?":D

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Burda bir @sehit58 vardi.. Kardesin turcesi boyledi (yazili hali) :).. Kiydilar garibime (banlediler yani:p) Hafiften gevezeydi ama ben severdim:kptmya:#bringSehit58back :harika:

tüh kendini banlatmasaydi onunlada konusuyor olacaktik;), ama yetkili abiler banladiysa bildikleri vardir. baska sivaslida vardir ama belki ben bilmiyorum:p

Sivas sivesi iyidir :harika: Orjinal türkce odur aslinda. "Ne yapiyorsun?" da neymis orjinali "nörüyon?":D

Bunlar dogrumu bilmiyom ama essaha benziyor:komik:

sivas.jpg

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Üst Ana Sayfa Alt