Ablacım sorma yhaa durum çok karışık :( tek bildiğim mutsuzum ve ölmek istiorummm
A Çevrimdışı asker_kız Üye İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #281 Ablacım sorma yhaa durum çok karışık tek bildiğim mutsuzum ve ölmek istiorummm
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #282 asker_kız ' Alıntı: Ablacım sorma yhaa durum çok karışık tek bildiğim mutsuzum ve ölmek istiorummm Genişletmek için tıkla ... bu konuları konuşup anlaştığımızı sanıyordum askerım
asker_kız ' Alıntı: Ablacım sorma yhaa durum çok karışık tek bildiğim mutsuzum ve ölmek istiorummm Genişletmek için tıkla ... bu konuları konuşup anlaştığımızı sanıyordum askerım
A Çevrimdışı asker_kız Üye İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #283 ablacım bu başka konu yha...artıq sewmekten nefret ediyorum napim....keşke biri beni öldürsee öle çoq sevaba giricekki
ablacım bu başka konu yha...artıq sewmekten nefret ediyorum napim....keşke biri beni öldürsee öle çoq sevaba giricekki
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #284 asker_kız ' Alıntı: ablacım bu başka konu yha...artıq sewmekten nefret ediyorum napim....keşke biri beni öldürsee öle çoq sevaba giricekki Genişletmek için tıkla ... :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin kendıne gelırmısın askerımmm lutfen uzme benı daha fazla canım...
asker_kız ' Alıntı: ablacım bu başka konu yha...artıq sewmekten nefret ediyorum napim....keşke biri beni öldürsee öle çoq sevaba giricekki Genişletmek için tıkla ... :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin :benkizgin kendıne gelırmısın askerımmm lutfen uzme benı daha fazla canım...
A Çevrimdışı asker_kız Üye İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #285 ablacım seni üzdüysem özür dilerim ama artık bende üzülmek istemiyorum....hakkım değil mi bu?
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #286 asker_kız ' Alıntı: ablacım seni üzdüysem özür dilerim ama artık bende üzülmek istemiyorum....hakkım değil mi bu? Genişletmek için tıkla ... ewet uzulme bana soz verdıklerını hatırla benım anlattıklarımı hatırla ve sefamı hatırla uzulmezsın ozaman senı gordu gecen gun bak yoksa yeğenımı vermem sana bılmış ol...gul bakım askerım...
asker_kız ' Alıntı: ablacım seni üzdüysem özür dilerim ama artık bende üzülmek istemiyorum....hakkım değil mi bu? Genişletmek için tıkla ... ewet uzulme bana soz verdıklerını hatırla benım anlattıklarımı hatırla ve sefamı hatırla uzulmezsın ozaman senı gordu gecen gun bak yoksa yeğenımı vermem sana bılmış ol...gul bakım askerım...
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #288 asker_kız ' Alıntı: tmm ablacım...sefa beni nerde gördü Genişletmek için tıkla ... cam kayıtlarında )
asker_kız ' Alıntı: tmm ablacım...sefa beni nerde gördü Genişletmek için tıkla ... cam kayıtlarında )
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #290 yeme onuu ben yıyorum...bana kalmıo sadece sefam var zaten...
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #291 oh oh bölmeyelim biz... abla kardeş maşallah allah muhabbetinizi artırsın
A Çevrimdışı asker_kız Üye İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #292 amin amin... ablacım bis nezmn ewlenices yha dayanıom artıq
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #293 gel sumeyyem ıkı kardeş bı abla oluruz...) beklıcen daha okulu askerlığı işi var sırada he bıde onları yapabılmesı için buyumesı gerekıo once :muhaha :muhaha :muhaha
gel sumeyyem ıkı kardeş bı abla oluruz...) beklıcen daha okulu askerlığı işi var sırada he bıde onları yapabılmesı için buyumesı gerekıo once :muhaha :muhaha :muhaha
A Çevrimdışı asker_kız Üye İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #294 ablajım ben anasınıfı öğretmenliğini kazandım aranısda küçük kardeşi çocuğu yiğeni fln olan varsa ben bakarım
ablajım ben anasınıfı öğretmenliğini kazandım aranısda küçük kardeşi çocuğu yiğeni fln olan varsa ben bakarım
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #296 asker_kız ' Alıntı: ablajım ben anasınıfı öğretmenliğini kazandım aranısda küçük kardeşi çocuğu yiğeni fln olan varsa ben bakarım Genişletmek için tıkla ... şişşttt kımseye deme sefama bak yeter...benı yoruo artık sefam :ihihih :ihihih alam alam gezınıoz :mutlu :ihihih
asker_kız ' Alıntı: ablajım ben anasınıfı öğretmenliğini kazandım aranısda küçük kardeşi çocuğu yiğeni fln olan varsa ben bakarım Genişletmek için tıkla ... şişşttt kımseye deme sefama bak yeter...benı yoruo artık sefam :ihihih :ihihih alam alam gezınıoz :mutlu :ihihih
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #297 saolun yaw kıskanmadım desem yalan olur :güldüm :güldüm yahu bende kardeş çok sana sarsam birazını)))
saolun yaw kıskanmadım desem yalan olur :güldüm :güldüm yahu bende kardeş çok sana sarsam birazını)))
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #299 :)sümeyye:) ' Alıntı: ah saolun kıskanmadım desem yalan olur :güldüm :güldüm yahu bende kardeş çok sana sarsam birazını))) Genişletmek için tıkla ... bana sarma bendede çok...sağol kalsınlar sende onlar... :ihihih :ihihih :ihihih askerıme ver bakar o :ihihih :ihihih :ihihih
:)sümeyye:) ' Alıntı: ah saolun kıskanmadım desem yalan olur :güldüm :güldüm yahu bende kardeş çok sana sarsam birazını))) Genişletmek için tıkla ... bana sarma bendede çok...sağol kalsınlar sende onlar... :ihihih :ihihih :ihihih askerıme ver bakar o :ihihih :ihihih :ihihih
A Çevrimdışı asker_kız Üye İslam-TR Üyesi 9 Ağu 2007 #300 :)sümeyye:) ' Alıntı: saolun yaw kıskanmadım desem yalan olur :güldüm :güldüm yahu bende kardeş çok sana sarsam birazını))) Genişletmek için tıkla ... olurr jnm tabii bakarımm
:)sümeyye:) ' Alıntı: saolun yaw kıskanmadım desem yalan olur :güldüm :güldüm yahu bende kardeş çok sana sarsam birazını))) Genişletmek için tıkla ... olurr jnm tabii bakarımm