İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ewet bu gece uykuya yenık duştum :'( kardeşimi uyandıramadım...diğer kardeşimde benı uyandıramamış...ama bılıorumkı bana ve tum kardeşleri için dualarda bulundu...
ewet bu gece uykuya yenık duştum :'( kardeşimi uyandıramadım...diğer kardeşimde benı uyandıramamış...ama bılıorumkı bana ve tum kardeşleri için dualarda bulundu...
maşallah ne güzelsiniz; sizi yaratan ne güzel... sekiz dokuz ay mahrum kaldım siz güzel kardeşlerimin duasından benide ekler misiniz?
kardeşim ümmü beyruha ben saati hergün çalan ama kapatıp tekrar uyuyan sıcak olmasa da yatağını terk edemeyenlerdenim, yani özel duaya ihtiyacım var. rabbim güzelliği ve güzellik ihsan ettikleri yüzüsuyu hürmetine bizleride güzel kullarından eylesin.
tam bir iman ile teslimiyeti nasip etsin. 'amin'
selametle...