Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Hırsız Martı

raba_84 Çevrimdışı

raba_84

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ozaman önce çiğköfte yoğur sonra mantı yersin :cihad :cihad :cihad

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
:eek:hafalanoldum çigköfte tüketen insanların nasıl bi risk altında olduğunu bilmiyorsunuz anlaşılan beyniniizn içinde Allah korusun kurtcuklar oluşur sonra zararlı :cimcime1

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
örümcek kafalı olmaktan daha iyidir herhalde :huhuuhuu

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
:eek:hafalanoldum haklısın asıl örümcek kafalı olanlara sormak lazım sanırım öyledir!! :)gözkırpma) :bilmiyorum

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
çerkez martısı nasıl olur ablacık... idare edermi sence :huhuuhuu

hayalet Çevrimdışı

hayalet

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
:eek:hafalanoldum ya bak gercekten kardesim ya niye daha onceden aklima gelmedi aslinda iyi olur nie olmasinki dimi denemis oluruz :çinli aslinda cok guzel bir fikir :dillll

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
iyi... hatta cips soslu çerkez martısı da yapabiliriz. elimizde gerekli malzemeler mevcut :dillll

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
:bayıldım hmm çerkes tavuğu güsel olur o sosuda çok güsel evet hazal abla yap nolur ama tavuğu kim kesecek bu önemli yada martı yı :cimcime1

hayalet Çevrimdışı

hayalet

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
:muhaha :muhaha
Sokak_Tezgahinda_1_YTLye_Bicak.jpg

hangisi tercihin secim senin

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
:huhuuhuu bunlar çakı hazal ablam ya biz bu işi ehline bıraksak hayvan kesmeyi bilen biri kesse daha iyi olmaz mı? :korktum

hayalet Çevrimdışı

hayalet

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
1098779344152.jpg
simdi bunada kesin ekmek bicagi dersin ya ozaman sen kes banane ya :hıh :şaplak

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
yaaa hazal abla ben kesemem ki o zamanda ben mundar edebılırım hayvanı ,acırım yarı kesilmiş bırakırım felan Allah korusun :üzgünüm tamam bosver çerkez tavugu yemesek de olur sebze yemegi pişirelim biz en iyisi :lolipop

raba_84 Çevrimdışı

raba_84

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ozaman kumpir yiyelim yemekle falan hiç uğraşmayalım :ahçı2

hayalet Çevrimdışı

hayalet

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
hayatimda hic agzima almadim biliyormusun ne tadini ne de kendini taniyorum :bilmiyorum :soruişareti daha dogrusu yemek nasib olmadi :huhuuhuu

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
olmaz rabacım herzaman kumpir yenmez arada onuda yeriz bole gusel ev yemeği varken kumpir mi yenirmiş bunu yiyelim bugun yarında kumpir yeriz ins birlikte .Hem sen okuosun demi çalışıyorsun sağlıklı beslenmen lazım :güldüm
Ellerine sağlık hazal ablam çok güsel görünüo :acıktım

raba_84 Çevrimdışı

raba_84

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
peki ozaman kumpiri yarın yiyelim ama hergünde sıcak yemek olmazki canım :ahaboleoldum :ahaboleoldum

Üst Ana Sayfa Alt