İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hafalanoldum çigköfte tüketen insanların nasıl bi risk altında olduğunu bilmiyorsunuz anlaşılan beyniniizn içinde Allah korusun kurtcuklar oluşur sonra zararlı :cimcime1
hafalanoldum ya bak gercekten kardesim ya niye daha onceden aklima gelmedi aslinda iyi olur nie olmasinki dimi denemis oluruz :çinli aslinda cok guzel bir fikir :dillll
yaaa hazal abla ben kesemem ki o zamanda ben mundar edebılırım hayvanı ,acırım yarı kesilmiş bırakırım felan Allah korusun :üzgünüm tamam bosver çerkez tavugu yemesek de olur sebze yemegi pişirelim biz en iyisi :lolipop
olmaz rabacım herzaman kumpir yenmez arada onuda yeriz bole gusel ev yemeği varken kumpir mi yenirmiş bunu yiyelim bugun yarında kumpir yeriz ins birlikte .Hem sen okuosun demi çalışıyorsun sağlıklı beslenmen lazım :güldüm
Ellerine sağlık hazal ablam çok güsel görünüo :acıktım