seni de çaycı sofi yapalım
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #62 samanpan' Alıntı: boş mezar bulsan ölecen. kalk koy da biz de içelim. Genişletmek için tıkla ... Akhi boşuna dememişler, nere belleş, oraya yerleş.
samanpan' Alıntı: boş mezar bulsan ölecen. kalk koy da biz de içelim. Genişletmek için tıkla ... Akhi boşuna dememişler, nere belleş, oraya yerleş.
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 25 Tem 2013 #64 Ben çok içtim gerçi bu akşam. siz kendi aranızda için madem..
Çevrimdışı Selahaddin Eyyubi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #65 Olmadı soğuk bir şeyler ikram ederiz abi.
Çevrimdışı Çay-Şakird İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #66 benim şakird i bi hallediver abi
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 25 Tem 2013 #67 El Haydar' Alıntı: Olmadı soğuk bir şeyler ikram ederiz abi. Genişletmek için tıkla ... o olur
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 25 Tem 2013 #68 muvahhid talebe' Alıntı: benim şakird i bi hallediver abi Genişletmek için tıkla ... gerçek mi diyon. sonra millet tekfir eder dakka başı uğraşan ben olurum.
muvahhid talebe' Alıntı: benim şakird i bi hallediver abi Genişletmek için tıkla ... gerçek mi diyon. sonra millet tekfir eder dakka başı uğraşan ben olurum.
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #69 Bilo bir ateistmiş diyorlar doğru mu?
Çevrimdışı Selahaddin Eyyubi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #70 samanpan' Alıntı: o olur Genişletmek için tıkla ... Ne içersin abi
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 25 Tem 2013 #71 doğrudur aynı mahallede yaşıyoduk. içip içip sokakta yatıyodu en son.
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 25 Tem 2013 #72 El Haydar' Alıntı: Ne içersin abi Genişletmek için tıkla ... Ne var mesela
Çevrimdışı Çay-Şakird İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #73 samanpan' Alıntı: gerçek mi diyon. sonra millet tekfir eder dakka başı uğraşan ben olurum. Genişletmek için tıkla ... et sen et çay şakird yap hatta
samanpan' Alıntı: gerçek mi diyon. sonra millet tekfir eder dakka başı uğraşan ben olurum. Genişletmek için tıkla ... et sen et çay şakird yap hatta
Çevrimdışı Selahaddin Eyyubi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #74 muvahhid talebe' Alıntı: benim şakird i bi hallediver abi Genişletmek için tıkla ... NAYIRRhafalanoldum Nolamazz
muvahhid talebe' Alıntı: benim şakird i bi hallediver abi Genişletmek için tıkla ... NAYIRRhafalanoldum Nolamazz
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 25 Tem 2013 #75 Çay-Şakird' Alıntı: et sen et çay şakird yap hatta Genişletmek için tıkla ... değiştirdim resim de koydum. hizmette sınır yok. 50 lira hesap noyu yolluyorum özelden
Çay-Şakird' Alıntı: et sen et çay şakird yap hatta Genişletmek için tıkla ... değiştirdim resim de koydum. hizmette sınır yok. 50 lira hesap noyu yolluyorum özelden
Çevrimdışı Selahaddin Eyyubi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #76 samanpan' Alıntı: Ne var mesela Genişletmek için tıkla ... Fişne Suyu var ,Şeftali Suyu var ,Portakal Suyu var,Keçi Boynuzu Şerbeti var varda var .. Nasıl Bir şey bakmıştınız ?
samanpan' Alıntı: Ne var mesela Genişletmek için tıkla ... Fişne Suyu var ,Şeftali Suyu var ,Portakal Suyu var,Keçi Boynuzu Şerbeti var varda var .. Nasıl Bir şey bakmıştınız ?
Çevrimdışı Selahaddin Eyyubi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #77 Kasaya ben bakıyorum servisi Çay-Şakird yapıyor
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 25 Tem 2013 #78 maşallah bereketliymiş ya. fişne suyu içerim soğuğundan
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #79 Bir an çok korktum acaba benim adımı şakird mi yapmışlar diye ama çok şükür hala okçuyum.
Çevrimdışı Selahaddin Eyyubi İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #80 Şakird ile yolluyorum özelden